U Madridu se održala gala večer Španjolskog olimpijskog odbora organizirana u čast dobitnika medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Večeru je svojim prisutstvom uveličao i kraljevski par.

Španjolski sportaši u Tokiju su osvojili 17 medalja - tri zlatne, osam srebrnih i šest brončanih. Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. uručili su posebna priznanja osvajačima te pohvalili njihov velik trud, zalaganje i predanost sportu.

Dan prije Letizia se vratila sa svoje posljednje službene turneje u 2021. godini. Kraljica je otputovala u Senegal kako bi prisustvovala otvaranju Instituta Cervantes u Dakaru.

Na gala večeri nije pokazivala nikakve znakove umora i opet je zablistala u elegantnom izdanju. Iz godine u godinu dokazuje kako je jednostavno nepogrešiva u svojim modnim odabirima, a to je dokazala i novom kombinacijom.

Iz ormara je izvukla svoj stari komplet modne kuće Nina Ricci iz kolekcije za proljeće/ljeto 2015. godine.

Svjetlucavi tamnoplavi komplet sastoji se od topa i suknje koja je za Letiziu malo prekrojena u odnosu na originalnu verziju koju smo vidjeli na reviji.

U kompletu predstavljenom na pisti suknja ima vrlo visok prorez koji definitivno ne bi bio primjeren za prigode kojima kraljica prisustvuje.
Kao i uvijek, Letizia je svoju kombinaciju nosila samouvjereno i jednako dobro kao i manekenka, ako ne i bolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju