U svijetu poznatih i slavnih nitko ne voli cipele s vrtoglavo visokom potpeticom više od Sofije Vergare. Kolumbijska ljepotica počela se baviti manekenstvom još u tinejdžerskim danima, a krajem 90-ih emigrirala je u SAD i posvetila se građenju glumačke karijere.

Galerija Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima +2 Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom

Od svojih početaka pojavljivala se na raznim događanjima i crvenim tepisima u štiklama, a po fotografijama znatiželjnih paparazza nastalih u njezino slobodno vrijeme jasno se vidi da je i privatno stalno nosila visoke potpetice.

Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima Sofia Vergara u posljednje vrijeme izbjegava štikle u dnevnim izdanjima (Foto: Profimedia)

Međutim, nešto se očito promijenilo u posljednje dvije godine jer kraljica štikli sve više nosi obuću s ravnim potplatima, a neboderke kojima je bila vjerna godinama iščezle su iz njezinih privatnih kombinacija.

Također je sve češće viđamo u za nju netipičnim modelima cipela. Ovaj put snimljena je na dolasku u trgovački centar u losanđeleskoj poslovnoj četvrti Century City, odjevena u crno od glave do pete.

Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom (Foto: Profimedia)

Širi model crnih hlača i jednostavnu crnu majicu dugih rukava kombinirala je s vrlo robusnim gležnjačama, također u crnoj boji.

Kožnate gležnjače imaju predimenzionirani debeli potplat i vizualno su poprilično glomazne što je u skladu s trendovima posljednjih godina.

Nekada za ovakvu obuću nije bilo mjesta u njezinoj garderobi, ali izgleda da je sada odlučila pronaći zamjenu za štikle koja će i dalje dodavati centimetre njezinoj visini, samo će pritom biti znatno udobnija.

Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom Sofia Vergara u gležnjačama s predimenzioniranim potplatom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju