Britanska kraljica Elizabeta II. nije prisustvovala misi zahvale koja se u njezinu čast održala u londonskoj katedrali sv. Pavla, ali zato se ostatak kraljevske obitelji okupio na misi kojom se također obilježava 70 godina vladavine 96-godišnje kraljice.

Galerija Zara Tindall sa suprugom Mikeom Tindallom Zara Tindall isticala se u efektnoj haljini brenda Laura Green Zara Tindall nosila je i ljubičasti fascinator s potpisom Juliette Botterill +8 Princ Harry i Zara Tindall

Bile su tu i sve unuke Elizabete II. koje su plijenile pažnju svojim odjevnim kombinacijama.

Zara Tindall isticala se u efektnoj haljini brenda Laura Green Zara Tindall isticala se u efektnoj haljini brenda Laura Green (Foto: Profimedia)

Zara Tindall, 41-godišnja kći princeze Anne i Marka Phillipsa, po mnogima se najviše istaknula zahvaljujući haljini u hot pink nijansi koju modni znalci već mjesecima najavljuju kao jednu od najpopularnijih za ljeto 2022. godine.

Zara Tindall sa suprugom Mikeom Tindallom Zara Tindall sa suprugom Mikeom Tindallom (Foto: Afp)

Odabrala je model londonskog brenda Laura Green s kragnom i naglašenim ramenima. Haljina je u struku dodatno stegnuta remenom u identičnoj nijansi. Zara ju je kombinirala sa svijetloplavim salonkama i torbicom u istoj boji, a na glavi je imala ljubičasti fascinator kojeg potpisuje Juliette Botterill.

Zara Tindall nosila je i ljubičasti fascinator s potpisom Juliette Botterill Zara Tindall nosila je i ljubičasti fascinator s potpisom Juliette Botterill (Foto: Afp)

Kada je u pitanju boja, ništa manje upečatljiva nije bila ni haljina u kojoj je na misu došla 32-godišnja princeza Eugenie.

Princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom Princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom (Foto: Profimedia)

Kći princa Andrewa i Sare Ferguson odjenula je model dizajnerice Emilije Wickstead u jarkoj nijansi narančaste kojoj jednostavno ne možete proći neprimijećeno. Efektnu haljinu spojila je s neutralnim dodacima – fascinatorom, torbicom i štiklama u crnoj boji.

Princeza Eugenie u narančastoj haljini Emilije Wickstead Princeza Eugenie u narančastoj haljini Emilije Wickstead (Foto: Afp)

Njezina starija sestra, 33-godišnja princeza Beatrice, oduševila je Britance svojim modnim odabirom.

Princeza Beatrice u elegatnoj plavoj haljini Princeza Beatrice u elegatnoj plavoj haljini (Foto: Profimedia)

Ona je u katedralu sv. Pavla došla u elegantnoj strukiranoj plavoj haljini visokog ovratnika s ukrasnim gumbima u obliku bisera. Uz nju je odabrala elegantan fascinator s velikom mašnom, malu četvrtastu ručnu torbicu ukrašenu šljokicama i svijetloplave salonke od brušene kože.

Princeza Beatrice Princeza Beatrice (Foto: Afp)

Lady Louise, 18-godišnja kći princa Edwarda i vojvotkinje od Wessexa te najmlađa kraljičina unuka, odjenula je dugačku bijelu haljinu lepršavog kroja u potpunosti primjerenu njezinim godinama, a umjesto fascinatora nosila je elegantan obruč u ružičastoj nijansi.

Najbolju kombinaciju odabrala je...

glasova:

Lady Louise Lady Louise (Foto: Profimedia)

Lady Louise s majkom, vojvotkinjom od Wessexa Lady Louise s majkom, vojvotkinjom od Wessexa (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju