U ovim teškim i kompliciranim vremenima kazalište se ne predaje, glumci i svi ostali zaslužni za predstave daju sve od sebe kako bi održali kazalište na životu i pružili gledateljima barem malo zabave i razonode. U teatru Exit tako možete pogledati predstavu "Dvoje" s Bojanom Gregorić Vejzović i Draženom Čučekom.

Predstava "Dvoje" autora Jima Cartwrighta kazališna je avantura dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café-barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona. "Dvoje" je priča o životu. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest.

A koliko život može biti nepredvidiv, naučila nas je i ova godina. No život ide dalje, pa tako i kazalište, koje je mnogima u ovim vremenima utočište za barem kratki bijeg od svakodnevice.

U zagrebačkom teatru Exit tako je pripremljena još jedna izvedba predstave "Dvoje". U predstavi Bojana Gregorić Vejzović nosi kratku plavu periku koja prelijepoj glumici pristaje savršeno. Uz fotografiju na kojoj pozira u gledalištu kazališta Exit Bojana je napisala:

Kazališno gledalište u ovom sumornom vremenu, jedino je preostalo utočište sigurne zabave, smijeha i pokoje zajedničke, katarzične suze.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Wooow haljina dostojna oskarovskog crvenog tepiha

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Kožnate tajice koje naročito dobro izgledaju uz salonke

Lijepa i dirljiva poruka koja nas podsjeća da u ovim vremenima ne zaboravimo na kazalište, mjesto na koje uvijek možemo računati i kada je život veseo i kada je tužan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju