Google je u prosincu objavio pojmove koji su se najviše pretraživali u godini od koje ćemo se oprostiti za samo nekoliko dana.

Galerija Kratki kombinezni popularni su u toplijem dijelu godine Kratki kombinezni popularni su u toplijem dijelu godine Kratki kombinezon kao dio odjevnih kombinacija - 7 +5 Kratki kombinezon kao dio odjevnih kombinacija - 6

Popularni pojmovi su kao i svake godine podijeljeni u razne kategorije među kojima su i one koje se tiču pretraživanja odjeće.

U kategoriji Google Lens (tehnologija za prepoznavanje sadržaja na slici) koja se tiče pretraživanja odjeće, na vrhu liste najpretraživanijih stvari su košulje, odjeća za van i obuća.

Međutim, osmo mjesto na listi zauzeo je pomalo neočekivan odjevni predmet koji smo zbog toga odlučili izdvojitii kao posebnost ove liste. Radi se o kratkom kombinezonu.

Kratki kombinezon kao dio odjevnih kombinacija Kratki kombinezon kao dio odjevnih kombinacija (Foto: Profimedia)

Radi se o odjevnom komadu koji je mnogima neizostavan dio garderobe, posebno ljetne. Kratki kombinezoni popularni su jer su jednostavni i praktični, a vrlo često dolaze u raznim bojama i uzorcima što ih čini još boljim odabirom za ljeto.

Kratki kombinezni popularni su u toplijem dijelu godine Kratki kombinezni popularni su u toplijem dijelu godine (Foto: Shutterstock)

Potvrda njihove popularnosti je činjenica da se nalaze na ovom popisu, a cijeli popis pogledajte za nastavku.

Kategorija Google Lens: Top Apparel

  1. Košulja
  2. Odjeća za van
  3. Obuća
  4. Haljina
  5. Hlače
  6. Suknja
  7. Kratke hlače
  8. Kratki kombinezon
  9. Kombinezon
  10. Džemper

Maja Šuput izgleda mrak u senzacionalnom kombinezonu, ali jedan drugi detalj je ukrao show Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 5 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 7 +11 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 6

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju