Blagdansko vrijeme posebno je razdoblje u godini u kojem nas, osim zabavnih druženja, obiteljskih okupljanja i zasluženog odmora nakon naporne godine, očekuje i vrijeme u kojem se možemo posvetiti sebi. Pred nama su savršeni trenuci za uvođenje dodatnih beauty rituala s kojima ćemo se razmaziti. Odvojite vrijeme i priuštite sebi i svojoj koži lica toliko željeni odmor nakon kojeg ćete zablistati u punom sjaju.

Galerija L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema Topla kupka, jutarnja tjelovježba ili pak šalica ukusnog čaja savršeni su mali rituali zbog kojih ćemo se u trenu osjećati bolje L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema +9 Razdoblje pred nama predstavlja izuzetnu priliku da odmorimo i posvetimo se sebi

U toplini lampicama i kuglicama uređenog doma, nakon što je kuću već ispunio miris cimeta i svježe pečenih kolačića, vrijeme je da se opustimo i posvetimo sebi. Razdoblje pred nama predstavlja izuzetnu priliku koju ne bismo smjeli propustiti – zastanimo na tren i, nakon užurbane svakodnevnice u kojoj smo najmanje mislili na sebe, uživajmo u malim životnim radostima koje često zanemarujemo.

Razdoblje pred nama predstavlja izuzetnu priliku da odmorimo i posvetimo se sebi Razdoblje pred nama predstavlja izuzetnu priliku da odmorimo i posvetimo se sebi Foto: Getty Images

Topla kupka, masaža lica, jutarnja tjelovježba ili pak šalica ukusnog čaja uz kvalitetnu knjigu ili omiljeni film savršeni su mali rituali zbog kojih ćemo se u trenu osjećati bolje. U hladnijim danima koža tijela vapi za hranjivom kremom koja će spriječiti isušivanje i gubitak vlage. Za lice koristite bogatu hidracijsku kremu koja će upotpuniti vašu beauty rutinu njegovati i nahraniti kožu, zagladiti njezinu teksturu i učiniti je čvršćom.

Osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži ovih je blagdana najbolji poklon

U njezi kože lica važno pronaći proizvode koji su pogodni za naš tip kože. Previše proizvoda na nju može djelovati jednako kao i njezino zanemarivanje, stoga je važno pronaći kvalitetnu kremu čija formula djeluje na ciljanu problematiku i sadrži kvalitetne sastojke koji će nam pri tome pomoći.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Dragocjeni sastojci ovog moćnog saveznika koji će razmaziti našu kožu čine dnevnu kremu L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 nezaobilaznim proizvodom koji jedva čekamo isprobati.

Zaglađeno lice uz osjećaj dubinske hidracije

Za dubinsku hidraciju zadužena je fragmentirana hijaluronska kiselina koja prodire duboko u kožu, a njezino djelovanje pospješuje proksilan, prirodna biljna esencija koja zaglađuja kožu i djeluja protiv starenja. Dok lipo-hidroksi kiselina odčepljuje pore i obavlja nježnu eksfolijaciju kože, biljni ekstrakt gotu kole marljivo obnavlja njezinu zaštitnu barijeru.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Nakon svake primjene dnevna krema L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 ujednačava ten i čini kožu ravnomjerno glatkom pružajući joj pritom intenzivnu hidraciju. Dnevnu kremu nanesite ujutro lagano je masirajući na čisto lice kružnim pokretima.

Izuzetno brzo djelovanje uklanja sitne bore i linije već nakon tjedan dana, dok konture lica postaju zategnutije i definiranije nakon samo četiri tjedna redovite uporabe, što je dokazalo i kliničko ispitivanje. 15 lokalnih žena potvrdilo je njezinu učinkovitost, a rezultati primjene u dva mjeseca pokazali su izgled bora umanjen za čak tri godine.

L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 dnevna krema Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Osim što će ovih blagdana razmaziti kožu našeg lica, dnevna krema L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 lako može postati idealan poklon pod bor koja će razveseliti naše najmilije. Poklonite sebi i svim najvažnijim ženama u svojem životu zadovoljstvo koje će trajati i zbog čega će baš ovi blagdani postati prekretnica zbog koje ćemo ostatak godine ipak malo češće misliti na sebe i sitna zadovoljstva koja život čine ljepšim.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L’Oréal po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju