Želite promijeniti frizuru, ali ne znate što biste napravili? Ne želite bojiti cijelo vlasište, odrezati šiške niti dramatično skratiti kosu? Pokušajte samo obojiti prednji pramen kose sa svake strane lica.

U ljetno vrijeme iznimno je popularno bojenje pramena nekoliko nijansi svjetlije od ostatka kose. To je vrlo brz način da osvježite lice i kompletni izgled.

Bojenje svega po jednog pramena kose sa svake strane lice vrlo je fleksibilna tehnika za promjenu izgleda koja pristaje svima kada se prilagodi osobnim željama, ukusima i prilikama.

Slika nije dostupna Atomska plavuša: Upečatljiva nijansa koja će biti pun pogodak u ljetnim mjesecima

Odvažnije dame mogu odabrati hrabrije nijanse te kombinirati jarko narančaste i crvene tonove pramenova s plavom, smeđom ili čak crnom bojom kose. Na taj način možete isprobati i trend nošenja sive kose ili posegnuti za neonskim nijansama ružičaste, plave ili čak zelene boje.

Takav način bojenja pramenova omogućava vam i da testirate kako bi vam stajala neka boja kose, a da pritom ne morate ofarbati cijelo vlasište. Povrh svega, ako vam se rezultat ne sviđa, vrlo ga lako možete vratiti na prvotno stanje.

Slika nije dostupna Najguglanija boja kose: Tri istine koje trebate znati ako se želite obojati u sivo

I brojne slavne dame te beauty influenserice ljubiteljice su tog trenda. Pogledajte u nastavku teksta kako sve možete obojiti pramenove i pronađite inspiraciju za svoju novu frizuru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju