Mjesto među omiljenim ljetnim frizurama ima - punđa. U posljednjoj godini pretraživanje te frizure među Britankama je poraslo za 174 posto, a vjerujemo da je situacija slična i u drugim zemljama.

Rast popularnosti vjerojatno je počeo s neurednom punđom u koju je većina vezala kosu tijekom razdoblja u kojima zbog pandemije koronavirusa nismo imali previše mogućnosti, ali sada svi žele učiniti punđu što boljom pa traže nove mogućnosti.

Punđama su se okrenule i slavne dame, a posljednja koja je pokazala jednu od najboljih verzija ovog ljeta bila je Kim Kardashian za vrijeme posjeta Rimu.

Slika nije dostupna Prozračni bob: Lepršava verzija popularne frizure idealne za ljeto

Njezin je stilist klasičnu punđu nadopunio razbarušenim pramenovima koji su uokvirili njezino lice. Konačni rezultat bila je istovremeno ženstvena i seksi frizura, a ako je vjerovati stručnjacima za kosu - punđa će biti najseksi i najpoželjnija frizura ljeta 2021. godine.

Punđa Kim Kardashian samo je početak priče. Između ostalog, nedavno je društvene mreže preplavio video s uputama kako napraviti savršenu nisku punđu u samo dvije minute.

Slika nije dostupna Gotova za dvije minute: Pogledajte kako napraviti frizuru nosivu u svim prigodama

U ljetnim mjesecima punđa je posebno popularna jer se radi o frizuri kod koje je kosa maknuta s vrata i ramena, što je čini odličnim odabirom za vruće ljetne dane i visoke temperature. Radi se i o frizuri koju zvijezde često biraju za odlazak na crveni tepih, a mladenke za svoj veliki dan.

Svestrana punđa uistinu je frizura koja spašava u svim prigodama, a samo mali dio divnih verzija ove frizure pogledajte u nastavku teksta i u našoj galeriji, u kojoj smo izdvojili deset slavnih dama koje su punđu odabrale kao idealnu frizuru za odlazak na dodjele nagrada, premijere i druge svečanosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju