Mjesto među omiljenim ljetnim frizurama ima - punđa. U posljednjoj godini pretraživanje te frizure među Britankama je poraslo za 174 posto, a vjerujemo da je situacija slična i u drugim zemljama.

Galerija

Rast popularnosti vjerojatno je počeo s neurednom punđom u koju je većina vezala kosu tijekom razdoblja u kojima zbog pandemije koronavirusa nismo imali previše mogućnosti, ali sada svi žele učiniti punđu što boljom pa traže nove mogućnosti.

Punđama su se okrenule i slavne dame, a posljednja koja je pokazala jednu od najboljih verzija ovog ljeta bila je Kim Kardashian za vrijeme posjeta Rimu.

Njezin je stilist klasičnu punđu nadopunio razbarušenim pramenovima koji su uokvirili njezino lice. Konačni rezultat bila je istovremeno ženstvena i seksi frizura, a ako je vjerovati stručnjacima za kosu - punđa će biti najseksi i najpoželjnija frizura ljeta 2021. godine.

Punđa Kim Kardashian samo je početak priče. Između ostalog, nedavno je društvene mreže preplavio video s uputama kako napraviti savršenu nisku punđu u samo dvije minute.

U ljetnim mjesecima punđa je posebno popularna jer se radi o frizuri kod koje je kosa maknuta s vrata i ramena, što je čini odličnim odabirom za vruće ljetne dane i visoke temperature. Radi se i o frizuri koju zvijezde često biraju za odlazak na crveni tepih, a mladenke za svoj veliki dan.

Svestrana punđa uistinu je frizura koja spašava u svim prigodama, a samo mali dio divnih verzija ove frizure pogledajte u nastavku teksta i u našoj galeriji, u kojoj smo izdvojili deset slavnih dama koje su punđu odabrale kao idealnu frizuru za odlazak na dodjele nagrada, premijere i druge svečanosti.