Tekstovi o street style izdanjima na ulicama hrvatskih gradova tradicionalno su među najčitanijima na našem portalu. Obožavate klikati na odjevne kombinacije domaćih ljubiteljica mode i komentirati ih na našoj stranici na Facebooku.

Galerija Ljepotica sa zagrebačke špice u kožnatim bermudama Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama +10 Ljepotica iz Zagreba u odličnoj ljetnoj crnoj haljini

Kao i svake godine, i ove su se istaknula neka izdanja za koja ste imali samo riječi hvale, ali jedna kombinacija najviše vam se svidjela.

Bilo je to ljetno izdanje predivne Sare koju je naš fotograf snimio na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Manje je više, često kažu modni znalci te nas podsjećaju da i jednostavnost u odijevanju garantira jak završni dojam, a ova ljepotica je to još jednom dokazala.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa (Foto: Slaven Janđel)

I ne samo to, oborila nas je s nogu u haljini koju je, kako nam je otkrila, kupila na placu u Dupcu te tako potvrdila da nam ne trebaju skupocjeni odjevni komadi da bismo izgledali fantastično.

Dokaz da se stil ne može kupiti i ne ovisi o markiranoj robi, bravo za kombinaciju, napisala je jedna čitateljica na Facebooku. Komentirali ste i da Sara jednostavno zrači i odiše samouvjerenošću pa bi svaki odjevni komad na njoj izgledao odlično jer bi ga znala nositi sa stavom.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2 (Foto: Slaven Janđel)

Ova djevojka da je navukla vreću za krumpire, s tim osmijehom izgledala bi kao milijun dolara, zaključak je druge čitateljice.
Zavirite u galeriju i razgledajte još street style kombinacija koje ste nahvalili u 2023. godini.

Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

San snova! Dama iz Zagreba nosi jednu od trenutno najpoželjnijih torbi na svijetu Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +6 Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici

Tako elegantne: Zgodna dama iz Zagreba u najpoželjnijim salonkama na svijetu Jameela Jamil u modelu Hot Chick Thomasin McKenzie u modelu Hot Chick Gemma Chan u modelu Hot Chick +7 Salonke Hot Chick dizajnera Christiana Louboutina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju