Kada zamišljamo savršeno mjesto za ljetni odmor, onda bi to lako mogla biti kuća s prekrasnim bazenom koji naročito očaravajuće izgleda u večernjim satima obasjan vanjskim svjetiljkama i obilatom količinom svjetlosti iz kuće. Ali i ne samo za odmor – bez problema bismo u njoj mogli i živjeti.

Galerija Prelijepa kuća s bazenom - 4 Prelijepa kuća s bazenom - 3 Prelijepa kuća s bazenom - 2 +4 U uređenju prevladavaju neutralni tonovi poput krem i sivih nijansi te crna

Ova luksuzna kuća nalazi se u Cureggiju, pitoresknom mjestu u Italiji u kojem se, uz starinske kuće i povijesne građevine, mogu vidjeti i ovakve moderne i elegantne vile.

Prelijepa kuća s bazenom - 6 U uređenju prevladavaju neutralni tonovi poput krem i sivih nijansi te crna (Foto: Living4media)

Na prvi pogled osvaja svojim minimalističkim uređenjem i čistim linijama koje prostoru daju sklad, prozračnost i dojam vrhunske elegancije. U uređenju prevladavaju neutralni tonovi poput krem i sivih nijansi te crna. U dnevnom boravku savršeno su se spojili predivan zid od sive cigle i zaobljeni drveni strop.

Pravi istarski raj! Kuća za odmor u blizini Umaga u kojoj bismo proveli cijelo ljeto Villa Paradiso kod Umaga - 10 Villa Paradiso kod Umaga - 8 Villa Paradiso kod Umaga - 9 +8 Villa Paradiso kod Umaga - 7

Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 5 Želimo ostati tu: Pogledajte kuću uz more stvorenu za opuštanje i uživanje

Ipak, najblistavija zvijezda ove vile iz snova je bazen uz koji bi sigurno bilo lijepo provesti ljeto i napraviti savršene fotografije za Instagram. Za sada samo maštamo, a jednog dana tko zna – možda upravo na ovakvom mjestu provedemo godišnji odmor za pamćenje.

Prelijepa kuća s bazenom - 3 Bazen naročito očaravajuće izgleda u večernjim satima (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju