Kada zamišljamo savršeno mjesto za ljetni odmor, onda bi to lako mogla biti kuća s prekrasnim bazenom koji naročito očaravajuće izgleda u večernjim satima obasjan vanjskim svjetiljkama i obilatom količinom svjetlosti iz kuće. Ali i ne samo za odmor – bez problema bismo u njoj mogli i živjeti.

Ova luksuzna kuća nalazi se u Cureggiju, pitoresknom mjestu u Italiji u kojem se, uz starinske kuće i povijesne građevine, mogu vidjeti i ovakve moderne i elegantne vile.

Na prvi pogled osvaja svojim minimalističkim uređenjem i čistim linijama koje prostoru daju sklad, prozračnost i dojam vrhunske elegancije. U uređenju prevladavaju neutralni tonovi poput krem i sivih nijansi te crna. U dnevnom boravku savršeno su se spojili predivan zid od sive cigle i zaobljeni drveni strop.

Slika nije dostupna Želimo ostati tu: Pogledajte kuću uz more stvorenu za opuštanje i uživanje

Ipak, najblistavija zvijezda ove vile iz snova je bazen uz koji bi sigurno bilo lijepo provesti ljeto i napraviti savršene fotografije za Instagram. Za sada samo maštamo, a jednog dana tko zna – možda upravo na ovakvom mjestu provedemo godišnji odmor za pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju