Znate onaj osjećaj neopisive topline u srcu i potpune mirnoće, kao da ste uronili u najmekaniji oblak, kada vam zrake sunca padnu na lice, a oko vas su samo priroda i cvrkut ptica? Takav je osjećaj biti na sunčanoj livadi, u tople proljetne dane koji nam uskoro stižu.

Galerija Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 10 Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 2 Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 8 +8 Spavaća soba uređena u umirujućim svijetlim nijansama osvaja decentnom elegancijom

A isti takav zen ambijent osjeti se u kući uređenoj u šarmantnom vintage stilu, u kojoj prevladavaju bijela boja i prirodni tonovi. Bijela kuhinja s prozorom kroz koji dopire sunce, s pogledom na dvorišno zelenilo, jednostavno ispunjava radošću.

Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 7 Spavaća soba uređena u umirujućim svijetlim nijansama osvaja decentnom elegancijom (Foto: Living4media)

Posuđe u veseloj svijetlo zelenoj boji savršeno podiže prostor i čini ga još ljupkijim, kao i podne pločice s retro cvjetnim uzorkom. Spavaća soba uređena u umirujućim svijetlim nijansama osvaja decentnom elegancijom, a posebno nam se sviđaju zastori postavljeni oko kreveta za veću intimnost i bolji san.

Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 9 Bijela kuhinja i svijetlo zeleno posuđe u prostoru punom prirodne svjetlosti (Foto: Living4media)

Dnevni boravak diči se tamnijim bojama, a za oko posebno zapinje ukrasni detalj crne čipke na zavjesi. Ova kuća s dušom ima i prekrasan vanjski prostor, koji u večernjim satima izgleda naročito čarobno.

Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 5 Za oko posebno zapinje ukrasni detalj crne čipke na zavjesi (Foto: Living4media)

Fenjeri postavljeni na travi i papirnate visilice stvaraju romantičan ugođaj, a lijepi prostor za sjedenje mami da ovdje provedemo neko vrijeme... Milina od doma i kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi!

Kuća u kojoj bismo se osjećali kao da smo na sunčanoj livadi - 1 Kuća s dušom ima i prekrasan vanjski prostor (Foto: Living4media)

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6

Poput profesionalaca: Par iz Osijeka preuredio je staru drvenu komodu i ona sada krasi kupaonicu Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 4 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 5 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 +2 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju