Stara, drvena komoda iz kuhinje našla je svoje novo mjesto u kupaonici, prostoriji u kojoj možda nismo navikli vidjeti taj komad namještaja, ali uklopila se baš savršeno. Na taj potez odlučili su se Manuela Kukolj i njezin zaručnik iz Tenja, prigradskog naselja Osijeka, a rezultat ih je oduševio.

Galerija Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 4 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 5 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 +2 'Oduševljeni smo rezultatom, kako mi, tako i svi koji dolaze u naš dom'

Manuela Kukolj živi u stanu u Tenji sa zaručnikom, bebom i tri psa. Zbog životinja im je jako bitno da je u stanu sve vrlo lako održavati. Manuela je završila srednju školu za primijenjene umjetnosti i dizajn, smjer dizajn unutrašnjeg interijera, ali je magistrirala ekonomiju. Odmalena je voljela preuređivati namještaj te su ona i njezin zaručnik za svoju kupaonicu odlučili naći nešto polovno, kvalitetno i preurediti u baš ono što su zamislili.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 2 'Oduševljeni smo rezultatom, kako mi, tako i svi koji dolaze u naš dom' (Foto: Privatne fotografije)

Volimo starinski stil u kombinaciji s modernim, te nam je kod izbora namještaja bilo teško naći nešto što nam se sviđa, a da pri tome cijena nije astronomska. Komodu smo pronašli preko oglasa na internetu, otišli po nju, naravno da se nalazila na šestom katu bez lifta te je pritom i vrlo teška jer je puno drvo, ali to su nam sve bile slatke brige, barem meni jer je nisam ja nosila, s malo humora kaže Manuela.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 Rastavili su vrata, ladice, ručke te ošmirglali lagano kako bi se boja dobro upila (Foto: Privatne fotografije)

Bacili su se na posao kako bi staroj drvenoj komodi udahnuli novi život i preuredili je baš kako su željeli. Rastavili su vrata, ladice, ručke te lagano ošmirglali kako bi se boja dobro upila.

Kupili smo vintage gold boju za drvo te smo prebojili u četiri sloja, s obzirom na to da zlatna nema toliku moć prekrivanja. Unutarnji dio komode obojili smo običnom crnom bojom za drvo. Nakon toga smo u dva sloja premazali lakom za čamce, koji je otporan na vodu i vlagu, s obzirom na to da će biti smještena u kupaonici.

Ručkice su mi bile lijepe, ali vidno stare i potrošene te sam ih prešpricala crnim autolakom dva puta, opisala je Manuela. Nakon što su radovi bili gotovi, komodu su sastavili u početno stanje, zaručnik je izbušio rupe za slavinu i umivaonik te skratio ladice napola, jer su ispod sada cijevi, i spojio cijevi.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 1 Walk-in tuš i zanimljive pločice u kupaonici Manuele Kukolj iz Osijeka (Foto: Privatne fotografije)

Bili smo oduševljeni rezultatom, i mi i svi koji su dolazili u naš dom. Mnogi su komentirali da se moramo time početi baviti i profesionalno. Imamo jedan unikatan komad namještaja za poprilično malo novca, a još nam je veća čar jer smo napravili sve sami svojim rukama, zadovoljno će Manuela Kukolj iz Osijeka, čiju lijepu kupaonicu sada krasi prekrasna žuta komoda. Ovalni umivaonik sa zlatnim rubom i zlatna slavina u vintage stilu uz komodu baš su se savršeno uklopili.

Jedna ljepša od druge! 10 kuhinja naših čitateljica u 2023. koje su nas sve oduševile Bijela kuhinja visokog sjaja Nery Škegro iz Mostara Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 7 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 16 +7 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 5

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju