Stara, drvena komoda iz kuhinje našla je svoje novo mjesto u kupaonici, prostoriji u kojoj možda nismo navikli vidjeti taj komad namještaja, ali uklopila se baš savršeno. Na taj potez odlučili su se Manuela Kukolj i njezin zaručnik iz Tenja, prigradskog naselja Osijeka, a rezultat ih je oduševio.

Galerija Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 4 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 5 Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 +2 'Oduševljeni smo rezultatom, kako mi, tako i svi koji dolaze u naš dom'

Manuela Kukolj živi u stanu u Tenji sa zaručnikom, bebom i tri psa. Zbog životinja im je jako bitno da je u stanu sve vrlo lagano za održavati. Manuela je završila srednju školu za primijenjene umjetnosti i dizajn, smjer dizajn unutrašnjeg interijera, ali je magistrirala ekonomiju. Od malena je voljela preuređivati namještaj te su ona i njezin zaručnik za svoju kupaonicu odlučili naći nešto polovno, kvalitetno i preurediti u baš ono što su zamislili.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 2 'Oduševljeni smo rezultatom, kako mi, tako i svi koji dolaze u naš dom' (Foto: Privatne fotografije)

Volimo starinski stil u kombinaciji s modernim, te nam je kod izbora namještaja bilo teško naći nešto što nam se sviđa, a da pri tome cijena nije astronomska. Komodu smo pronašli preko oglasa na internetu, otišli po nju, naravno da se nalazila na šestom katu bez lifta, te je pritom i vrlo teška jer je puno drvo, ali to su nam sve bile slatke brige, barem meni jer ju nisam ja nosila, s malo humora kaže Manuela.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 6 Rastavili su vrata, ladice, ručke te ošmirglali lagano kako bi se boja dobro upila (Foto: Privatne fotografije)

Bacili su se na posao kako bi staroj, drvenoj komodi udahnuli novi život i preuredili je baš kako su željeli. Rastavili su vrata, ladice, ručke te ošmirglali lagano kako bi se boja dobro upila.

Kupili smo vintage gold boju za drvo te smo prebojali u četiri sloja, s obzirom da zlatna nema toliku moć prekrivanja. Unutarnji dio komode obojali smo običnom crnom bojom za drvo. Nakon toga smo u dva sloja premazali lakom za čamce, koji je otporan na vodu i vlagu, s obzirom da će biti smještena u kupaonici.

Ručkice su mi bile lijepe, ali vidno stare i potrošene te sam ih prešpricala crnim auto lakom dva puta, opisala je Manuela. Nakon što su radovi bili gotovi, komodu su sastavili opet u početno stanje, zaručnik je izbušio rupe za slavinu i umivaonik te skratio ladice na pola, jer su ispod sada cijevi, i spojio cijevi.

Baš je zgodna! Kuhinja u kući blizu Ivanić-Grada zbog koje zaboravljamo na bijelu i sivu boju Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 9 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 6 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 2 +5 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 3

Bili smo oduševljeni rezultatom, kako mi, tako i svi koji su dolazili u naš dom. Mnogi su komentirali da se moramo s tim početi baviti i profesionalno. Imamo jedan unikatan komad namještaja za poprilično malo novaca, a još nam je veća čar jer smo napravili sve sami svojim rukama, zadovoljno će Manuela Kukolj iz Osijeka čiju lijepu kupaonicu sada krasi prekrasna, žuta komoda. Ovalni umivaonik sa zlatnim rubom i zlatna slavina u vintage stilu uz komodu su se baš savršeno uklopili.

Par iz Osijeka preuredio je staru, drvenu komodu i stavio je u kupaonicu - 1 Walk-in tuš i zanimljive pločice u kupaonici Manuele Kukolj iz Osijeka (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju