Cvijeće i druge biljke puno su više od dekoracije u domu. One nam mogu popraviti raspoloženje, a sadnja bilja i briga o njemu utječe dobro i na naše zdravlje.

Galerija Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj - 4 Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj - 10 Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj - 2 +10 Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj

Biljke također umanjuju stres i smiruju nas, a obilje pozitive vlada u prekrasno uređenoj kući u švedskom gradu Uppsali. Uz puno detalja koji ovu kuću čine domom, dekoracija koja se posebno ističe su raznolike biljke.

Ima tu kaktusa, penjačica, pelargonija i ostalih biljnih krasotica, a sve je uređeno s puno stila, estetike i šarma. I shabby chic vitrine ukrašene su biljem, kao i zidovi, prozori, police, a tu je i efektna viseća teglica stavljena u držač od špage.

Jesenske trajnice: Pet bujnih vrsta cvijeća koje uspijevaju i početnicima Sunčana Zvjezdan Žednjak +1 Fuksija

Zamija prema feng shuiju u dom donosi sreću i novac Zamija: Zahvalna biljka koja uspijeva čak i najvećim antitalentima

Uz bjelinu koja prevladava u interijeru, obilje zelenog bilja stvorilo je u ovom domu tako smirujući i šarmantan ugođaj.

Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj - 9 Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju