Stvarno prelijepo uređeni dom u kojem je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj vječnog ljeta, pronašli smo u dijelu Norveške zvanom općina Hvaler, skupini otoka u južnom dijelu okruga Viken. U idiličan pejzaž savršeno se uklopila kuća u kojoj bi i oštre norveške zime bilo gušt provesti.

Galerija Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 9 Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 7 Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 6 +6 Bijela kuhinja visokog sjaja također doprinosi ljetnom ambijentu

No, nećemo sada o zimi kada nam ljeto stiže za točno dva tjedna, a s početkom ljeta kreće i maštanje o moru i planiranje godišnjeg odmora. Bilo bi sjajno godišnji provesti i na ovom idiličnom mjestu smještenom na norveškim otocima na koje mnogi Norvežani odlaze za ljetnog odmora kako bi uživali u svojim vikendicama.

Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 7 Skandinavski način uređenja interijera prepoznatljiv je po korištenju puno bjeline te spajanju modernog i vintage stila (Foto: Living4media)

Skandinavski način uređenja interijera prepoznatljiv je po korištenju puno bjeline te spajanju modernog i vintage stila čime nastaje vrlo ugodan prostor za život koji istovremeno djeluje i opuštajuće i vedro.

Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 8 Bijela kuhinja visokog sjaja također doprinosi ljetnom ambijentu (Foto: Living4media)

Za razliku od oštrih zima, ljeta u Norveškoj su blaga pa je i to dobar razlog za potegnuti na sjever kada se poželimo maknuti od velikih ljetnih vrućina i sparine. Uz obilje bjeline, ovoj kući ugođaj vječnog ljeta daju i detalji u boji pijeska, kao i staze u kombinaciji plave i bež boje. Velike staklene površine osiguravaju dovoljnu količinu svjetlosti koja također pozitivno utječe na raspoloženje te puni energijom.

Sunčana terasa koja se u sumrak pretvara u posebno čarobno mjesto Milina! Sunčana terasa koja u sumrak postaje posebno čarobno mjesto

Slika nije dostupna Najslađi kvadrati: Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu

A kako li je tek divna bijela kuhinja visokog sjaja u kojoj bi bio gušt pripremati jutarnju kavu i fine obroke pa nakon jela malo sjesti na terasu s impresivnim pogledom na Norveško more...

Kuća u kojoj je puno bjeline i pješčanih tonova stvorilo ugođaj ljeta - 2 Iz kuće se pruža impresivan pogled na Norveško more (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju