Glumica i poduzetnica Gwyneth Paltrow posjeduje nekoliko fantastičnih nekretnina poput kuće losanđeleskoj četvrti Brentwood i vikendice u Hamptonsu, ali prema vlastitom priznanju, najviše voli svoje imanje u kalifornijskom Montecitu, naselju u Santa Barbari.

Galerija Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 1 Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 2 Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 3 +8 Imanje Gwyneth Paltrow na kojem se nalazi i divna kuća za goste

Kupila ga je 2016. godine za 4,9 milijuna dolara i nakon toga započela temeljitu renovaciju. Moj dom u Montecitu je moje utočište za predah i mentalnu jasnoću. Tamo odlazim kako bih napunila baterije i ponovo se povezala sa svojom obitelji dragocjenim prijateljima, opisala je Gwyneth Paltrow velebno imanje na kojem se nalazi nekoliko kuća.

Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 4 Imanje Gwyneth Paltrow na kojem se nalazi i divna kuća za goste (Foto: Profimedia)

Među njima je i predivna kuća za goste, smještena usred mirne zelene oaze. Upravo je nju nedavno iznajmila preko poznatog servisa Airbnb, ali samo na jednu noć. Ne zna se tko su sretnici koje će 9. rujna Gwyneth dočekati na pragu ove šarmantne kućice, ali sudeći po fotografijama - definitivno će u njoj uživati.

Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 12 Kuća za goste ima i stražnju terasu idealnu za osamljivanje (Foto: Profimedia)

Vrlo ugodan i prozračan prostor odiše opuštenim kalifornijskim duhom i stvarno je pravi mali raj kao stvoren za odmak od svakodnevice. Kuća ima jednu spavaću sobu s queen size krevetom uređenu u minimalističkom stilu.

Isto vrijedi i za sve ostale prostorije osim kupaonice koja pak odiše luksuzom zahvaljujući mramornim i zlatnim detaljima. Osim prostrane kade, kupaonica sadrži i walk-in tuš.

Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 10 Kupaonica odiše luksuzom zahvaljujući mramoru i zlatnim detaljima (Foto: Profimedia)

Kuhinja, dnevna soba i blagovaonica uređene su po principu otvorenog plana. Jednostavna, ali u potpunosti opremljena kuhinja nadovezuje se na dnevnu sobu i blagovaonicu, a kompletan prostor ima puno prirodnog svjetla koje dopire kroz staklenu stijenu.

Kuća ima dvije terase, stražnju i prednju. Potonja je podijeljena u tri zone za odmor, s velikim stolom za objedovanje na otvorenom smještenim u središnjem dijelu.

Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 2 Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 2 (Foto: Profimedia)

Stražnja terasa je manja, intimnija i idealna za osamljivanje zahvaljujući velikom ležećem elementu kao stvorenom za nesmetano čitanje dobre knjige. Osim obilja zelenila i cvijeća, glavni adut kuće za goste zasigurno je veliki bazen s odskočnom daskom.

Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 3 Kuća za goste u vlasništvu Gwyneth Paltrow - 3 (Foto: Profimedia)

Novi dom Jennifer Lopez: Zavirite u luksuznu rezidenciju koju diva uređuje punom parom Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 3 +8 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 4

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju