Kako zamišljate svoj dom iz snova? Možda je to upravo kućica uređena u šarmantnom shabby chic stilu s ugođajem vječnog ljeta koja se nalazi u njemačkom gradu Ludwigshafenu.

Galerija Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 6 Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 14 Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 16 +12 Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu

Shabby chic stil uređenja zaista ima neku posebnu čar i toplinu. Taj izuzetno nježni, šarmantni i slikoviti stil budi i osjećaj slatke nostalgije upravo zbog svog predznaka vintage, odnosno starinski.

Shabby chic vrlo se lako prepozna po nekim glavnim karakteristikama – puno bjeline, pastelne zelene i ružičaste, cvjetnih uzoraka, a cjelokupni dojam vraća nas u neka prošla vremena. Tom osjećaju svakako pridonosi i vintage štih shabby chica koji se odlikuje i u šarmantno pohabanim dijelovima namještaja, primjerice na ormaru ili stolcu.

Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 10 Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu (Foto: Living4media)  

Ljupki shabby chic bio je nadahnuće i za uređenje kućice s ugođajem vječnog ljeta koja se nalazi u njemačkom gradu Ludwigshafenu. Svaki kutak te kućice iz snova pomno je uređen kako bi se u njemu stvorila ugodna i topla atmosfera doma u koji se jedva čekamo vratiti nakon radnog dana.

Ideje kako stvoriti morski ugođaj na balkonu - 7 10 ideja uz koje more može doći i na vaš balkon

Terase s pogledom na more - 4 Divota! Kuća uz more zbog koje maštamo o dobitku na lutriji

U fotogaleriji razgledajte ovu neodoljivu kućicu punu bjeline i nježnih tonova, a možda vas inspirira da i sami barem neki dio ili kutak doma uredite na uvijek šarmantni shabby chic način.

Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu - 2 Kućica iz snova uređena u shabby chic stilu (Foto: Living4media)

Pogledajte i 10 ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju