Reese Witherspoon nedavno je postala vlasnica lijepe kuće izgrađene u Tudor stilu vrijedne čak 11.9 milijuna dolara, odnosno oko 79 milijuna kuna.

Američka Oskarovka kupila je ovu kućicu okruženu cvijećem u Los Angelesu, točnije u otmjenoj četvrti Brentwood svega dva mjeseca otkako je prodala svoj dosadašnji dom vrijedan 17 milijuna dolara.

Tudor stil je američki stil gradnje koji oponaša romantični ideal engleskog seoskog imanja. Reesina nova kuća broji šest spavaćih soba i osam kupaonica. Kupaonica uz glavnu spavaću soba je atraktivni spoj modernog i tradicionalnog u kojem se izmjenjuje moderni tuš sa starinskim tipom kade na nogicama.

Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali - 6 Maštamo o jackpotu: Zavirite u kuću Sandre Bullock s pogledom na pješčanu plažu

Nova kuća Reese Witherspoon prostire se na osamstotinjak četvornih metara, a uključuje i zapanjujući bazen te spa zonu.

Američka glumica i producentica planira živjeti u kući sa svojim suprugom Jimom Tothom i svoje troje djece: Avom, Deaconom i Jamesom. Kako izgleda holivudska kućica u cvijeću vrijedna 79 milijuna dolara, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju