Kuhinju se naziva srcem doma jer to je prostorija u kojoj se obitelj okuplja i provodi vrijeme zajedno objedujući, pripremajući hranu i družeći se. U kuhinji započinjemo dan uz šalicu kave ili čaja i doručak, pa makar to bilo i samo s nogu. Zato se pri uređenju doma posebna pažnja daje kuhinji jer želimo da ona bude tip-top.

Galerija Kuhinje u bež boji - 8 Kuhinje u bež boji - 2 Kuhinje u bež boji +9 Kuhinje u bež boji

Kada je o kuhinjama riječ, boje koje najčešće biramo jesu bijela i siva, što i ne čudi jer bijele kuhinje svevremenska su klasika, a sive modernija verzija, koja također ima sve više poklonika. No, želite li napraviti odmak od bijele i sive, a opet imati kuhinju u neutralnoj nijansi koja paše u svaki prostor i stil uređenja, možda će bež boja biti pravi izbor.

Kuhinje u bež boji - 4 Bež kuhinje izgledaju elegantno i uklapaju se u svaki stil uređenja doma (Foto: Living4media)

Bež boja jedna je od najdecentnijih i najsvestranijih te je lako možete kombinirati uz druge upečatljivije, jače tonove ako, primjerice, želite zelene, crvene ili crne stolce. Naravno, i druge neutralne nijanse poput boje pijeska, sive i pastelnih tonova vrlo su poželjne za kombiniranje s nježnom bež, koja nikako nije bezlična. Dapače, u prostor će unijeti toplinu, sofisticiranost, mirnoću i osjećaj doma, a bež kuhinje uvijek izgledaju i elegantno.

I kuhinja je bež: Pogledajte stan koji izgleda kao malo carstvo neutralnih tonova Prelijepi stan u bež i pastelnim tonovima - 9 Prelijepi stan u bež i pastelnim tonovima - 2 Prelijepi stan u bež i pastelnim tonovima - 6 +7 Kuhinje u bež boji

Veličina nije važna: 20 fotodokaza da i male kupaonice mogu biti lijepo uređene Mala kupaonica - 1 Mala kupaonica - 2 Mala kupaonica - 3 +17 Mala kupaonica - 4

Da bež boja može biti sjajan izbor za kuhinju, uvjerite se u našoj fotogaleriji na početku teksta. Možda baš razmišljate o novoj kuhinji ili preuređenju stare, pa na istom mjestu pronađite i inspiraciju za renovaciju.

Kuhinje u bež boji - 2 Bež boja može biti sjajan izbor za kuhinju (Foto: Living4media)

Kuhinje u bež boji - 10 Neutralna bež lako se kombinira uz jače boje, ali i druge neutralne boje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju