Tako nas malo dijeli od najčarobnijeg doba u godini, a predmeti s motivima Božića već su svuda oko nas. Ako već sada smišljate što biste poklonili dragim ljudima, efektni kuhinjski set je zasigurno jedan od najboljih poklona.

Galerija Kuhinjski set s božićnim motivom Kuhinjski set s božićnim motivom Kuhinjski set s božićnim motivom +2 AliExpress, 74,19 eura.

Internetske trgovine, ali i police prepune su zanimljivih stvarčica koje bi dragim ljudima mogle izmamiti osmijeh na lice. Jednu smo takvu stvarčicu pronašli na AliExpressu i odmah je stavili na listu želja.

Preslatki set sastoji se od tanjura, zdjelice i šalice, a kad se složi poprima oblik Djeda Božićnjaka ili snjegovića. Ovaj je set praktičan za juhe, tople napitke, voćne salate, zobenu kašu, na njega možete posložiti i božićne kolačiće, a toliko je simpatičan da može funkcionirati i kao božićni ukras.

Kuhinjski set s božićnim motivom AliExpress, 74,19 eura. (Foto: AliExpress)

Tanjur dolazi u zelenoj i crvenoj boji i igra ulogu postolja, šalica igra ulogu glave snjegovića ili Djedice, dok šalica predstavlja kapicu. Kad se ovaj set složi, izgleda poput kakve blagdanske čestitke.

Izrađen je od kvalitetne keramike pa može u perilici posuđa, a zadovoljno korisnici ističu kako vrijedi kupiti ovaj proizvod – jer traje dugo, boja ostaje postojana i nakon pranja i odlične je veličine za razne potrebe.

Kuhinjski set s božićnim motivom AliExpress, 74,19 eura. (Foto: AliExpress)

Ako vam se svidio ovaj božićni set, možete ga pronaći na stranicama AliExpressa, a za cijeli set treba izdvojiti 74,19 eura.

Kuhinjski set s božićnim motivom AliExpress, 74,19 eura. (Foto: AliExpress)

Stvarno je posebna: Šalica koja je i božićni ukras Božićna šalica s poklopcem Božićna šalica s poklopcem Božićna šalica s poklopcem +2 Božićna šalica s poklopcem Genijalna je! Ovaj poklon za Božić može pod bor bez umatanja Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona +2 Šalica u obliku poklona Najslađa je kad se dimi: Šalica s AliExpressa dolazi u obliku snježne kućice s dimnjakom Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće +1 Šalica u obliku snježne kuće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju