Cocoship retro jednodijelni kostim od poliestera jedan je od trenutačno najprodavanijih komada odjeće za kupanje na internetskoj stranici Amazon.

Galerija Ilustracija retro kupaćeg kostima Cocoship retro jednodijelni kostim s Amazona - 3 Cocoship retro jednodijelni kostim s Amazona - 2 +1 Cocoship retro jednodijelni kostim s Amazona - 1

Riječ je o sofisticiranom i seksepilnom, ali poprilično čednom modelu koji laska ženskom tijelu bez obzira na veličinu. Kroj gornjeg dijela kupaćeg kostima izvrsno pristaje damama bez obzira na veličinu košarica, dok donji dio vizualno smanjuje obujam struka i bokova.

Ne samo da kroj ovog kupaćeg kostima izvrsno pristaje damama već i povećava njihovo samopouzdanje. Dokaz je tome i više od 2600 pozitivnih recenzija na Amazonu, ali i brojne fotografije korisnica u spomenutom modelu.

Carrie Fisher u filmu Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija - 3 Priča iza legendarnog bikinija princeze Leie koji je ušao u filmsku povijest

Rijetko kad pišem recenzije i NIKAD ne objavljujem svoje fotografije, no činim to ovaj put u nadi da će druge žene vidjeti moj tip tijela (niska sam i plus size žena) i da će im ovo biti korisno. Hvala svim damama prije mene koje su imale hrabrosti objaviti svoje fotografije u kupaćem kostimu jer sam se zahvaljujući njima odlučila za kupnju, napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu.

Cocoship retro jednodijelni kostim s Amazona - 3 Cocoship retro jednodijelni kupaći kostim laska damama bez obzira na konfekcijski broj (Foto: amazon.com)

Na raspolaganju je desetak modela različitih uzoraka – od vječnih prugica do predimenzioniranih cvjetova – koji po potrebi mogu dodatno suziti ili proširiti pojedini dio tijela.
Povrh svega, Cocoshipov jednodijelni kupaći kostim prodaje se po pristupačnoj cijeni od oko 27 američkih dolara, odnosno oko 170 kuna. Dostupan je u veličinama od S do XXXL.

Kupaći kostimi za male grudi: 10 modela s kojima ne možete pogriješiti Kupaći kostimi za male grudi Kupaći kostim u efektnim bojama, Desigual (Fashion & Friends), 56,68 EUR Kupaći kostim u upečatljivim bojama, Next, donji dio 25 EUR, gornji dio 38 EUR +7 Kupaći kostim s efektnim uzorkom, Yamamay, 59,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju