Cocoship retro jednodijelni kostim od poliestera jedan je od trenutačno najprodavanijih komada odjeće za kupanje na internetskoj stranici Amazon.

Galerija

Riječ je o sofisticiranom i seksepilnom, ali poprilično čednom modelu koji laska ženskom tijelu bez obzira na veličinu. Kroj gornjeg dijela kupaćeg kostima izvrsno pristaje damama bez obzira na veličinu košarica, dok donji dio vizualno smanjuje obujam struka i bokova.

Ne samo da kroj ovog kupaćeg kostima izvrsno pristaje damama već i povećava njihovo samopouzdanje. Dokaz je tome i više od 2600 pozitivnih recenzija na Amazonu, ali i brojne fotografije korisnica u spomenutom modelu.

Rijetko kad pišem recenzije i NIKAD ne objavljujem svoje fotografije, no činim to ovaj put u nadi da će druge žene vidjeti moj tip tijela (niska sam i plus size žena) i da će im ovo biti korisno. Hvala svim damama prije mene koje su imale hrabrosti objaviti svoje fotografije u kupaćem kostimu jer sam se zahvaljujući njima odlučila za kupnju, napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu.

Cocoship retro jednodijelni kostim s Amazona - 3
Cocoship retro jednodijelni kupaći kostim laska damama bez obzira na konfekcijski broj (Foto: amazon.com)

Na raspolaganju je desetak modela različitih uzoraka – od vječnih prugica do predimenzioniranih cvjetova – koji po potrebi mogu dodatno suziti ili proširiti pojedini dio tijela.
Povrh svega, Cocoshipov jednodijelni kupaći kostim prodaje se po pristupačnoj cijeni od oko 27 američkih dolara, odnosno oko 170 kuna. Dostupan je u veličinama od S do XXXL.

Kupaći kostimi za male grudi: 10 idealnih modela već od 33 kune