Unatoč trenutačnoj situaciji na kakvu nismo navikli život ide dalje i ostat ćemo pozitivni. I ostat ćemo doma, a vrijeme možemo ispuniti i uređenjem kutka "za utjehu" u svoja četiri zida.

 

Ovih dana više nego ikada potreban nam je osjećaj sigurnosti i utočišta u vlastitom domu. Svima nam treba onaj jedan kutak u kojem ćemo se osjećati zaštićeno i dobro. Ako u domu još nemate taj svoj kutak "za utjehu", vrlo ga lako možete stvoriti s predmetima koje sigurno imate kod kuće.

Ovih dana više nego ikada potreban nam je osjećaj sigurnosti i utočišta u vlastitom domu

Uzmite omiljenu dekicu, najdraži jastučić, knjigu ili bilo koje štivo koje će vam zaokupiti misli, neka je uz vas šalica toploga čaja, kave ili drugog omiljenog napitka, a neka se nađe mjesta i za druge sitnice koje vas opuštaju i čine sretnima, što god to bilo.

Slika nije dostupna Korisni savjeti s kojima se može smanjiti šteta u domu u slučaju potresa

Pozitivne misli i raspoloženje potaknut će i mirisna svijeća, no preporuka je da je ne palite radi sigurnosti u slučaju potresa. Neka diskretno ispuni prostor mirisom bez paljenja.

Slika nije dostupna Što nam više treba: Djelić raja na kojem smo ovih dana toliko zahvalni

Čas posla! Kako od obične staklenke napraviti najslađu vazu za cvijeće Ideje kako iz obične staklenke napraviti lijepu vazu - 3 Ideje kako iz obične staklenke napraviti lijepu vazu - 2 Ideje kako iz obične staklenke napraviti lijepu vazu - 5 +3 Ideje kako iz obične staklenke napraviti lijepu vazu - 6

Nadahnuće za uređenje prostorčića u domu koji će vas ispuniti pozitivom pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju