Ekstravagancija je i na ovogodišnjoj Met Gali pokazala svu svoju raskoš, a jedna od najekstravagantnijih kreacija koju smo vidjeli svakako je ona Kylie Jenner. Reality zvijezda nosila je glamuroznu haljinu s potpisom pokojnog Virgila Abloha iz njegove posljednje kolekcije za brend Off-White.

Galerija Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 5 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 4 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 3 +3 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali

Raskošna haljina dizajnirana je kao vjenčanica voluminoznog donjeg dijela, dok se na gornjem dijelu ukrašenom natpisom OFF ističu kratki rukavi od tila. Kylie Jenner stajling za Met Galu upotpunila je bejzbolskom kapom s kratkim velom i štiklama od pleksiglasa.

Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 1 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White s potpisom pokojnog Virgila Abloha (Foto: Profimedia, Afp)

A kako su izgledale pripreme za njezino pojavljivanje na Met Gali, Kyle Jenner otkrila je objavivši fotografije na svojem Instagramu, na kojima je jasno da odijevanje ekstravagantne kreacije nije bio jednostavan zadatak. Štoviše, reality zvijezda trebala je pomoć čak osmero ljudi da se odjene kako bi sve bilo besprijekorno i na mjestu.

Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 6 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White s potpisom pokojnog Virgila Abloha (Foto: Profimedia, Afp)

Virgil i ja trebali smo zajedno ići na Met Galu prije nego što je odgođena 2020. godine. Slaviti večeras V-ja i njegovu nevjerojatnu ostavštinu za mene znači sve. Osjećam se ponizno što nosim ovu haljinu i odajem počast svojem talentiranom predivnom prijatelju. Osjećali smo te večeras Virgile i volimo te zauvijek. Hvala i čitavom timu Off-White, napisala je Kylie dirljivu posvetu uz fotografije.

Nicola Peltz na Met Gali (sa suprugom Brooklynom Beckhamom) Tko je promašio temu? Najgora izdanja s ovogodišnje Met Gale

Blake Lively Blake Lively: Veličanstvena haljina koja se transformirala na crvenom tepihu

Kylienom pojavom na Met Gali nisu svi bili oduševljeni, neki su njezin look ocijenili najgorim dosad na tom prestižnom događanju, a nekima je najveći "trn u oku" bila bejzbolska kapa koju je nosila naopačke.

Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali - 3 Kylie Jenner u vjenčanici brenda Off-White na Met Gali (Foto: Profimedia, Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju