Kylie Jenner sa svojom 18-mjesečnom kćerkicom Stormi, ostatkom obitelji i prijateljima nalazi se na krstarenju po talijanskoj obali, gdje je proslavila i svoj 22. rođendan.

Galerija Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 3 +2 Crvene kožnate hlače brenda Jacquemus - 1

Vlasnica vrijednog kozmetičkog brenda uživa u odmoru i klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije s najmilijima u ljetnim trendovskim komadima.

Fotografi su je snimili s partnerom Travisom Scottom u Portofinu u kombinaciji koja se rijetko kad viđa tijekom kolovoških dana. Kylie je za istraživanje ovog idiličnog ribarskog mjesta u Italiji odabrala bijeli top s volanima i crvene kožnate hlače.

Crvene kožnate hlače brenda Jacquemus - 2 Jacquemus hlače prodaju se po cijeni od oko 9300 kuna (Foto: mytheresa.com)

Točnije, odjenula je odvažni model od janjeće kože iz ovogodišnje predjesenske kolekcije francuskog dizajnera Simona Portea Jacquemusa. Iako je riječ hlačama nešto širih nogavica, ovaj bi model tijekom ljetnih vrućina odjenula rijetko koja žena.

Simon Porte Jacquemus osnovao je svoj brend prije desetak godina, a nazvao ga prema djevojačkom prezimenu svoje majke. U posljednjih nekoliko godina nametnuo se kao jedan od vodećih dizajnera na svjetskom tržištu čije kreacije vole nositi modne ikone – od Alexe Chung do Beyonce.

Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner u Italiji u nesvakidašnjoj ljetnoj kombinaciji (Foto: Profimedia.hr)

I Kylie Jenner ljubiteljica je njegovih kreacija. Reality zvijezda sparila ih je s chunky tenisicama, minijaturnim sunčanim naočalama, pletnenom torbicom te s nešto nakita.

Pogledajte i kakve je "zabranjene" hlače nedavno odjenula Catherine Middleton, prvi put u 10 godina:

Usudila se! Catherine Middleton opet u "zabranjenim" hlačama kakve nije nosila 10 godina Catherine Middleton Vojvotkinja je sudjelovala na regati King\'s Cup Kao nagradu za zadnje mjesto, Catherine je dobila veliku drvenu žlicu +2 Vojvotkinja u kratkim hlačicama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju