Sam pogled na bočicu nadahnutu kapljicom vode dovoljan je da vam pažnju privuče najnovija verzija parfema Issey Miyake L’Eau d’Issey.

Kreatori ovaj parfem opisuju kao profinjen i nježan buket cvijeća zarobljen u kapljici vode, a njegova najnovija verzija L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar kombinacija je mirisa kruške, meda slatke ruže, sandalovine, kašmira i ambergisa.

Spomenutoj bočici koju je dizajnirao američki dizajner Todd Bracher cilj je naglasiti čistoću mirisa.

U recenzijama ovog parfema navodi se da se radi o čistom, intenzivnom i elegantnom mirisu za žene koje vide radost i u najmanjim stvarima. Miris ruže u kombinaciji s medom i notama kruške sigurno neće ostati neprimijećen, a preporučuje se ženama koje vole slatke, cvjetne note.

Chanel No. 5 je postao i modna inspiracija Koji su to najpopularniji parfemi svih vremena po izboru Francuskinja?

Limitirano izdanje pakiranja Weekend Essentials Coco Mademoiselle: Limitirano "vikend" izdanje za sve ljubiteljice kultnog parfema

Inače, japanski dizajner Issey Miyake parfem L’Eau d’Issey Pure lansirao je u proljeće 2016. godine i bio je drugo poglavlje u povijesti parfema L’Eau d’Issey, a početak 2019. bio je rezerviran za izlazak parfema L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar, za kojeg tvorci kažu da je samo kapljica dovoljna da se nektar pretvori u rascvjetani vrt i odvede vas u trenutak spokoja.

A prvi ženski parfem L’eau d’Issey obilježio je devedesete godine prošlog stoljeća. Voljele su ga žene diljem svijeta. Pročitajte pet zanimljivosti o tom parfemu iz 1992., koji i danas ima vjerne obožavateljice.

L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar parfem L’Eau d’Issey Pure Pétale de Nectar parfem (Foto: PR)

Ovaj parfem nije jedini koji ima bočicu koja oduševljava jednako kao i miris. Zavirite u galeriju parfema čije su bočice prava mala remek-djela:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju