Ovih dana svi pričaju o filmu Barbie, a jedan od detalja koji nije prošao neprimijećeno su i stopala Margot Robbie, posebno scena iz filma u kojoj njezina stopala ostaju nakošena kad skine štikle.

Galerija Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Ivana Primorac, koja je bila zadužena za frizure i šminku u filmu, objasnila je kako je za stvaranje savršenog izgleda lutke ključna bila šminka za tijelo.

Dizajnirala je prilagođenu šminku za tijelo i lice svakog glumca, a posebno se brinula za stopala jer nitko među nama nema ujednačenu boju kože, dok ju je Barbie morala imati.

Stopala su na kraju izgledala savršeno, a koliko je svijet trenutačno zaluđen poznatom lutkom, pokazuje to što je lak za nokte korišten na snimanju rasprodan.

Barbie u filmu ima lak za nokte brenda Glossify, nijansu Naked. Radi se o nježnoj ružičastoj nijansi koju će posebno obožavati ljubiteljice nude manikura i pedikura.

Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie (Foto: Profimedia)

Ako i vi ovo ljeto želite imati nokte kao Barbie, u galeriji na početku teksta izdvojili smo slične opcije.

Glossify (Naked) Glossify (Naked) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina iz Zare za sve one koje su kao djevojčice željele nositi odjeću od Barbie Zara je izbacila novu Barbie kolekcije Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije Cijena haljine je 49,95 eura +9 Haljina bez naramenica iz Zarine kolekcije Barbie

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju