Dječja soba je najvažniji prostor u životu najmlađih članova obitelji. Ondje se igraju, pišu zadaću, razvijaju kreativnost, uče kako biti samostalni i općenito o odgovornosti prema prostoru u kojemu se nalaze.

Galerija Lampa u obliku polarnog medvjedića Lampa u obliku polarnog medvjedića Lampa u obliku polarnog medvjedića +4 AliExpress, 32 EUR

Uređenje dječje sobe ponekad je dosta izazovan pothvat. Dok su klinci mali, njihov prostor možemo urediti po svojem guštu, a kad dođu u tinejdžerske godine i kad im privatnost postane jako važna, roditeljima je često zabranjeno ulaziti u njihovo malo carstvo.

Osvjetljenje u prostoru jedan je od izazova kod uređenja dječje sobe. Malo umjetnog svjetla u prostoriji može stvoriti baš poseban ambijent. Bilo da je zidna, stolna ili stropna, umjetna rasvjeta u našem domu stvara romantičnu atmosferu, a interijeru daje posebnu toplinu.

Ako želite unikatni svjetleći predmet, poznate internetske trgovine možda su i najbolji izbor. Jednu takvu lampu za dječju sobu pronašli smo na AliExpressu.

Stropne lampe u obliku polarnih medvjedića izrađene su od poliestera i dolaze u tri različite poze. Možete ih grupirati ili postaviti zasebno.

Lampa u obliku polarnog medvjedića AliExpress, 32 EUR (Foto: AliExpress)

Na prvi pogled imamo dojam kao da smo u crtanom filmu jer medvjedići izgledaju zaista realistično dok vise s balona. Baloni su zapravo svjetleće konstrukcije, dok su medvjedići vrlo efektan dodatak koji će zasigurno oduševiti klince.

Svijetle toplom, bijelom bojom i uklopit će se u svaki interijer. Na stranicama proizvođača piše da su dizajnirane tako da najmlađima u njihov kutak doma unesu zabavu i toplinu.

Lampa u obliku polarnog medvjedića AliExpress, 32 EUR (Foto: AliExpress)

Zadovoljni korisnici tom su proizvodu podijelili same petice, a po komentarima možemo vidjeti da su te lampe savršen spoj cijene i kvalitete.

Žličice i vilice s AliExpressa uz koje će desert biti još slađi Pribor za jelo s AliExpressa Pribor za jelo s AliExpressa Pribor za jelo s AliExpressa +1 Pribor za jelo s AliExpressa

Stolna lampa u obliku buketa koji svijetli, a nikada ne vene Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa Lampa u obliku buketa +1 Lampa u obliku buketa

Ako planirate urediti dječju sobu, a lampe u obliku polarnih medvjedića osvojile su vas na prvu, možete ih pronaći na AliExpressu po cijeni od 32 eura.

Lampa u obliku polarnog medvjedića AliExpress, 32 EUR (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju