Iako još uvijek nismo ušli u kalendarsko ljeto, sunce i temperature iznad 30 Celzijevih stupnjeva tjeraju nas na razmišljanje o osvježenju na nekoj plaži ili bazenu.

Galerija

O početku toplog i ludog ljeta progovrila je i Lana Jurčević, koja je na svojem Instagram profilu objavila:

Drage moje... sve smo mi u raznim fazama. Neke su napokon našle pravu osobu, neke su na prekretnici, neke prekidaju nešto u čemu su bile, ali jedno uvijek trebamo zapamtiti: imati vrijeme za sebe i na kraju dana ipak sebi biti najvažnije!

Ja uvijek imam svoje ‘JA vrijeme’ i u kojoj god fazi bila, ono je rezervirano samo za mene, a za svaki ‘lošiji period’ samo si ponavljam: sve ovo ima neki smisao i neki viši razlog. Zato, udri brigu na veselje - Happy girls are the prettiest girls! Još jedno ludo ljeto može početi. Uživajte mi.

Paradise Beach bikini iz nove kolekcije Yamamaya
Paradise Beach bikini iz nove kolekcije Yamamaya (Foto: Internetske stranice proizivođača)

Ove riječi objavila je uz fotografiju s jednog trogirskog bazena. Na fotografiji se sunča na predimenzioniranom plamencu na napuhavanje, a nosi bikini iz nove kolekcije Yamamaya.

Riječ je o modelu Paradise Beach napravljenom od najlona i elastina koji je laska ženskoj figuri. Posebno laskave su retro gaćice visokog struka koje igraju ulogu steznika te vizualno stanjuju trbuščić zbog čega ih žene obožavaju nositi na plažu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela bikini gaćica po uzoru na Lanu Jurčević.