Ako s pravim zaljubljenicama u proizvode za njegu kože, koje prate sve što se događa na tržištu ljepote, započnete razgovor o njezi usana, proizvod koji će gotovo sigurno spomenuti je maska za usne brenda Laneige.

Riječ je o još jednom korejskom čudu koje je zaludjelo žene diljem svijeta. Mala ružičasta kutijica već godinama ima vojsku obožavateljca koje joj redovito dodjeljuju najviše ocjene.

Puni naziv prozvoda je Laneige Lip Sleping Mask. U traženoj kutijci se nalazi hranjiva noćna maska za usne zahvaljujući kojoj biste se trebali buditi s mekim usnama.

Djeluje poput hranjivog balzama za usne koji maksimalno hidratizira usne dok nježno skida mrtve stanice kože s njihove površine.

Maska je obogaćena mješavinom vitamina C i moćnih antioksidansa. Hrani i regenerira ispucale usne tijekom noći. Osim toga, pomaže smanjiti hrapavost i pucanje usana uslijed hladnoće.

Koristi se tako da se prije spavanja na usne nanese odgovarajuća količina balzama pomoću aplikatora koji je dio pakiranja. Kad se probudite balzam nježno obrišite s usana pomoću vate ili maramice.

Cijena balzama na stranici Cult Beauty je 23,73 eura, uz napomenu da pakiranje dugo traje.

Laneige Lip Sleping Mask Laneige Lip Sleping Mask (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako uoči kupovine volite pročitati recenzije, u nastavku smo izdvojili njih nekoliko.

Ovaj proizvod čini moje usne tako mekima. Ponekad ga koristim kao sjajilo jer se tako dobro sjaji. I uvijek dobijem komplimente kada ga nosim.

Svaku večer koristim ovu masku. Hidratizira usne tijekom noći i sljedećeg dana! Pogotovo zimi kad je suho.

U najmanju ruku sam opsjednuta. Kad osjetim da mi usne počinju pucati, stavim ovo prije spavanja i kad se probudim osjećaj potpuno nestane.

Inače, na stranicama na kojima je moguće ocijeniti proizvod, ovaj balzam najčešće dobiva čiste petice. Primjerice na stranici Influenster ima prosječnu ocjenu 4.65 / 5, a ocijenjen ne čak 20460 puta.

Korejska kozmetika: 10 obožavanih proizvoda koje su zavoljele i Hrvatice Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment, 43,10 eura Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, 26,53 eura Beauty of Joseon krema za lice sa zaštitnim faktorom Relief Sun, 22,90 eura +7 Mary & May losion za lice Vitamin C+Bifida losion, 19,14 eura

10 krema i seruma s čudesnim sastojkom koji smanjuje bore i kožu čini divnom Afrodita 5 Peptide hidracijska krema za lice, 32,95 eura Lancôme Renergie HPN 300-Peptide Cream, 112,99 eura Rilastil progression (+) serum, 50,96 eura +7 Filorga OXYGEN GLOW krema za njegu lica, 34,02 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju