Među gošćama na velikoj proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr bila je i plesna koreografkinja Larisa Lipovac Navojec.

Galerija Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Crne hlače u Zari prodaju se za 39,95 eura +11 Osim u crnoj, hlače dolaze i u krem boji

Nakon što su nedjelje provodile zajedno kao članice žirija u showu "Ples sa zvijezdama", Larisa je ovaj put, između ostalog, uživala u nastupu Franke Batelić koja se porbinula za ugodnu glazbenu atmosferu na partyju.

Larisa je na proslavu stigla u šik kombinaciji sastavljenoj od trendi komada. Tako je iznad lepršave bijele bluze s pojasom za stezanje u struku nosila kratko rezanu bomber jaknu.

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec (Foto: Mirna Marić)

Donji dio njezine kombinacije činile su crne hlače iz Zare. Radi se o hlačama mrkva kroja koje na rubovima nogavica imaju nabore s gumbima. Cijena hlača je 39,95 eura, a osim u crnoj dolaze i u krem boji.

Crne hlače u Zari prodaju se za 39,95 eura Crne hlače u Zari prodaju se za 39,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovaj komad se može nositi uz raznu obuću, od ljetnih natikača preko tenisica do cipela s potpeticom, a naša koreografkinja uparila ih je s crnim gležnjačama na potpeticu koje su također sjajan odabir i dokaz da se radi o hlačama koje će biti nosive cijelu godinu i u raznim kombinacijama.

Zadovoljna.hr u prekrasnom okruženju i u veselom društvu proslavila 15. rođendan 15. rođendan portala zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala zadovoljna.hr +27 Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Marija Miholjek: Baš efektan svileni komplet s kojim su se savršeno sljubile ružičaste štikle Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Marija je uz komplet nosila puder ružičaste štikle +0 Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek

Ivana Vrdoljak Vanna: Izdanje u kojem su kultne štikle plave boje glavna zvijezda Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 1 +0 Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 3

U galeriji na početku teksta pogledajte Larisino izdanje, ali i dio astmosfere na spektakularnoj rođendanskoj proslavi.

Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr (Foto: Mirna Marić)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju