Ivana Vrdoljak Vanna bila je gošća na velikoj proslavi 15. rođendana portala zadovoljna.hr održanoj u prostoru Rooftop Lateral Weddings & Events u Zagrebu. Bila je to prilika za proveseliti se, zabaviti, opustiti, ali i lijepo odjenuti, a pjevačica je izabrala jednostavno bež odijelo koje je začinila šik torbom i cipelama.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 1 +0 Ivana Vrdoljak Vanna nosi Guccijevu sivu torbicu

Elegantno, jednobojno odijelo uvijek je dobar odabir za svečanije prilike, dobar kroj odijela laska ženskoj figura te ga se lako kombinira uz razne modele cipela i modne dodatke. Klasično odijelo bilo je odabir i Ivane Vrdoljak Vanne za party povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr, najčitanijeg ženskog lifestyle portala u Hrvatskoj.

Odijelo bež boje sačinjeno je od hlača na crtu lepršavijih nogavica, dok sako ima kopčanje na dva gumba i džepove. Ispod sakoa Vanna je nosila bijelu majicu s V izrezom ukrašenu čipkicom.

Marija Miholjek: Baš efektan svileni komplet s kojim su se savršeno sljubile ružičaste štikle Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Marija je uz komplet nosila puder ružičaste štikle +0 Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek

Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 +3 Cijena haljine je 131 funtu (150,91 eura).

Odjevnu kombinaciju svijetlih neutralnih tonova razigrala je s modnim dodacima, sivom torbom modne kuće Gucci i štiklama kuće Valentino. Pjevačica nosi kultni model cipela s potpeticom Rockstud prepoznatljiv po zakovicama kojima je ukrašen. Rockstud dolazi u raznim bojama, a Vanna je za svoj stajling odabrala par svijetlo plave boje.

Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr (Foto: Mirna Marić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju