Marija Miholjek zajedno je s ostalim našim gostima, suradnicima, partnerima i prijateljima proslavila 15. rođendan portala Zadovoljna.hr.

Galerija Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Marija je uz komplet nosila puder ružičaste štikle +0 Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek

Na opuštenoj zabavi koja se održala u predivnom ambijentu prostora Rooftop Lateral Weddings & Events u Zagrebu voditeljica Dnevnika Nove TV pokazala je još jedno svoje elegantno izdanje u kojem je glavna zvijezda bio šareni komplet sastavljen od elegantne bluze kratkih rukava i lepršavih hlača.

Svileni komplet krasi efektni uzorak na kojem prevladavaju narančasti i zeleni tonovi. Detalj koji ga čini još posebnijim i svestranijim jest taj da se bluza može nositi sa spuštenim ili podignutim ramenima.

Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek Urednica portala Tihana Korać i Marija Miholjek (Foto: Mirna Marić)

Marija se ovaj put odlučila za drugu opciju, a kada je u pitanju obuća, odlučila se za puder ružičaste štikle koje se se savršeno sljubile s detaljima na kompletu.

Zadovoljna.hr u prekrasnom okruženju i u veselom društvu proslavila 15. rođendan 15. rođendan portala zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala zadovoljna.hr +27 Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 +3 Cijena haljine je 131 funtu (150,91 eura).

U ruci je nosila i svjetloružičastu torbicu, a kombinaciju je upotpunila zlatnim satom.

Marija je uz komplet nosila puder ružičaste štikle Marija je uz komplet nosila puder ružičaste štikle (Foto: Mirna Marić)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju