Iza nas je deveta emisija "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV koji nas ovog proljeća uvodi u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama +2 Larisa, Marko i Tamara u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdana

Blještava pozornica, dobro uvježbane plesne točke i parovi koji se iz emisiju u emisiju trude sve više, na male ekrane su nam donijeli pravu umjetničku poslasticu. Sastavni dio velike pozornice, zasigurno je i stručni žiri, među kojim su se našle dvije poznate žene – Franka Batelić i Larisa Lipovac Navojec.

Obje dame u showu su besprijekorno odjevene, a Larisa je ove nedjelje privukla pažnju efektnom modnom kombinacijom koju je za nju osmislio stilist Marko Grubnić.

Crno odijelo domaćeg modnog brenda Larie, iza kojega stoji dizajnerica Marina Matić stajalo joj je kao saliveno, a već na prvi pogled možemo uočiti pomak od klasične elegancije.

Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Bijelu košulju i crne hlače na crtu, Larisa je uparila s efektnim sakoom kojega krase šljokice i koji je savršeno naglasio struk.

Trudim se iz emisije u emisiju da Larisa bude diva, a činjenica je da Larisi besprijekorno stoje odijela. Ove sezone smo si podignuli ljestvicu pa nisam htio da to bude klasično crno odijelo, objasnio nam je stilist Marko Grubnić.

Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Larisa, Marko i Tamara u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdana (Foto: Nova TV)

Marko dodaje da mu je glavni cilj bio postići glamurozni dojam, baš pomoću šljokica i dodataka koji dolaze u obliku crne kravate i efektnog broša koji je dao pomalo otkačeni dojam.

Marina iz Larie napravila je odijelo iz snova. Larisi je stajalo kao saliveno i posebno je naglasilo struk, govori nam Marko.

Odjevnu kombinaciju zaokružila je i frizura, za koju Marko kaže da je jedini klasični dio Larisina outfita.

Larisa Lipovac Navojec izgleda fantastično u mini vjenčanici s ogromnim cvijetom Larisa Lipovec Navojec Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa Haljina ima predimenzioniranu aplikaciju u obliku cvijeta +3 Larisa je nosila crno-bijele sandale ukrašene perjem

Ona je trebala ostati ženstvena, a taj dojam smo postigli elegantnim valovima, te crvenim ružem i lakom za nokte, zaključio je. 

Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju