Iza nas je još jedna emisija showa "Ples sa zvijezdama", koju je osim fantastičnih plesnih nastupa obilježila i jedna prosidba. Plesač Ivan Jarnec, naime, zaprosio je svoju djevojku Lejdi Perković.

Galerija Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama +3 Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama

Show su napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a u velikom finalu iduću nedjelju plesat će Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Frano Ridjan i Gabriela Pilić te Marco Cuccurin i Paula Tonković.

I ovu nedjelju imali smo priliku uživati u sjajnim modnim izdanjima voditeljice Tamare Loos i članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac Navojec.

Franka je oduzimala dah u ružičastoj haljini domaćeg modnog brenda eNVy room, Tamara je oduševila u kreaciji dizajnerice Aleksandre Dojčinović, dok je stilist Marko Grubnić za Larisu Lipovac Navojec ovaj put odabrao haljinu još jednog domaćeg dizajnera, Ivana Alduka.

Radi se o kratkoj svijetloružičastoj haljini napravljenoj od efektnog materijala s resicama koju dodatno upečatljivom čini crno perje oko vrata, na ramenima i duž rukava.

Uz haljinu Larisa je nosila ružičaste sandale s tankim remenčićima koje su rad već spomenute dizajnerice Aleksandre Dojčinović i dio ponude njezina brenda LeiLou. 

Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Točka na i te rock-varijante u crnoj i nude boji bila je kosa zalizana u rep.

Kako nam je rekao Marko, za Larisino izdanje odlučio se poigrati s hrvatskim dizajnerima.

Mene je inspiriralo perje, koje uvijek na televiziji izgleda sjajno i uvijek daje dozu elegancije i profinjenosti. Ova me haljina privukla jer smo nedavno vidjeli da je takvo perje koristio i Valentino kad su imali slikanje za Karla Lagerfelda.

Konkretno, jakna s cvjetovima me inspirirala. Kad sam to vidio, odlučio sam da ću i ja u emisiji imati takvo perje. Čim sam vidio da to postoji i u domaćoj varijanti, odmah sam rezervirao, rekao je Marko o izboru za Larisu.

Dodao je kako se radi o haljini koja mu je već dugo na wish listi.

Boja je nude, koja sjajno ide s crnom, taj kontrast je uvijek u službi wow-efekta, objasnio je.

Stilist kaže da je jako ponosan na momente u kojima bira hrvatski dizajn jer, objašnjava, "naši ljudi zaista stvaraju impresivne stvari".

I sam stvaram, pa znam koliki je to proces, zaključio je.

Najavio je kako za finale za Larisu sprema dugu toaletu u holivudskom stilu.

Profinjeno izdanje Franke Batelić u tako efektnoj boji koja naglašava ten Franka Batelić u 11. emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama +10 Franka Batelić u haljini brenda Zanov

Kakav glamur! Larisa Lipovac Navojec u crvenoj haljini s perjem i visokim čizmama u špic Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama +4 Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama - 1

Jučerašnje Larisino izdanje, kao i dio ranijih kombinacija, pogledajte u galeriji na početku teksta.

Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa Larisa Lipovec Navojec u haljini brenda Mihano Momosa (Foto: Nova TV)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju