Trendovi dolaze i odlaze, ali najdraži nam čarobnjak Harry Potter, čvrsto stoji na listi najboljih i najčarobnijih filmova na svijetu. Priča o Harryju je puno više od filma, ona je postala društveni fenomen kojega jednako vole sve generacije.

Galerija Viseće Harry Potter lampice - 3 Viseće Harry Potter lampice - 2 Viseće Harry Potter lampice - 1 +1 Viseće Harry Potter lampice koje se pale čarobnim štapićem

Dolazi nam vrijeme darivanja, a pokloni koji se vežu s čarolijom iz Hogwartsa mogli bi biti savršen izbor za velike i male.

Internetske trgovine cijele su godine prepune originalnih Harry Potter stvarčica, a kad nam dođe blagdansko vrijeme proizvođači pripreme baš čarobne primjerke koji vrlo lako mogu probuditi dijete u nama.

Jedna takva stvarčica osvanula je na Amazonu i brzo je osvojila društvene mreže. Radi se o čarobnim lampicama koje vise sa stropa, a koje palimo – čarobnim štapićem!

Na vrhu svake viseće svijeće obješena je struna koju možete objesiti na posebno mjesto u vašem domu. Dolaze s daljinskim upravljačem u obliku čarobnog štapića s više funkcija. Led svijeće trepere ugodnom svjetlošću i vašem domu daju čarobni Hogwarts moment kakvoga smo do sada gledali samo u filmovima.

Efekt lebdećih svijeća stvara baš poseban ambijent dok u udobnosti svog doma gledamo avanture najdražih čarobnjaka.

Viseće Harry Potter lampice - 5 Viseće Harry Potter lampice koje se pale čarobnim štapićem (Foto: Amazon)

Proizvođač napominje kako su ovo električne svijeće bez plamena, izrađene od ekološki prihvatljivog materijala i da su super sigurne za obitelji s djecom i kućnim ljubimcima.

Oduševljeni korisnici podijelili su svoje recenzije.

Ovo je najčarobniji poklon koji sam ikad dobila. Dugotrajne su, kvalitetne, a svjetlo je baš ugodno i čarobno. Nakon što sam dobila poklon htjela sam ih još pa sam naručila dodatni paket za potpuni ugođaj. Laviosa!, komentar je jedne oduševljene korisnice.

Harry Potter ukrasi za bor Najvažniji motivi iz Harryja Pottera kao ukrasi za božićnu jelku

Hermione, Ron i Harry Saznajte koji ste lik iz "Harryja Pottera" ovisno o svom horoskopskom znaku

U setu dolazi 20 svijeća, a možete ih kupiti na Amazonu za 50 dolara, odnosno 358 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju