Inspirirani prirodnim bogatstvom čuvene francuske regije Provanse te njezinom raskoši mirisa i boja, Le Petit Marseillais od sada nudi još tri razloga za uživanje u ljetu. Svoju je ponudu proizvoda za njegu tijela, obogatio trima novim mirisnim poslasticama prožetima zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse



1. Balzam za tuširanje s maslacem argana, pčelinjim voskom i uljem ružinih latica

Maslac od argana, popularnog naziva „žuto pustinjsko zlato“, na mnoge je načine dragocjen sastojak svakog proizvoda za njegu kože, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih. Maslac argana izuzetno je cijenjen u svijetu, što ne čudi s obzirom da djeluje iznimno blagotvorno na zdravlje. Manje važnu ulogu nema ni pčelinji vosak koji ovu kombinaciju sastojaka čini dobitnom kombinacijom. Pčelinji vosak pomaže u hidratiziranju kože te joj daje hranjivu i idealnu prirodnu zaštitu u ljetnim mjesecima. Posebnu notu u ovom balzamu daje njegov slatkasti i osvježavajući miris, kao i miris ulja ružinih latica, koji cijeli doživljaj njege kože tijela pretvara u pravi užitak.

2. Kremasti gel za tuširanje s karite maslacem i ekstraktom lista bagrema

Upravo je kombiniranje prirodnih sastojaka Le Petit Marseillais objedinio u novom kremastom gelu za tuširanje s karite maslacem i ekstraktom lista bagrema. Očaravajući miris s mediteranskim naglaskom pružiti će vam cjelodnevni osjećaj ugode, a jedinstvena formula dobivena kombinacijom ova dva sastojka podariti će vašoj koži dubinsku njegu i hidrataciju.

Bagrem je od davnina cijenjen zbog svojih cvjetova slatkog mirisa, ali i zbog svojih svojstava koji štite, hidratiziraju kožu i održavaju je podatnom i mekom. Svojom bogatom teksturom i nježnim mirisom, ovaj kremasti gel za tuširanje pružiti će vam osjećaj ugode te pozitivne učinke nakon svake primjene. U blagodatima drugog sastojka, karite maslaca, uživala je jedna od najljepših žena drevnih vremena – Nefertiti – što svakako govori o njegovoj dugoj tradiciji uporabe za njegu kože. Karite maslac već se stoljećima koristi u kozmetičkim receptima, a danas se smatra jednim od najblagotvornijih sastojaka za njegu naše kože.

3. Gelu za tuširanje s ekstraktom morskih algi i minerala

Za revitalizaciju vaših osjetila ovog ljeta bit će zaslužan gel za tuširanje s ekstraktom morskih algi i minerala koji će vas uvesti u morske dubine i podariti vam nenadmašni osjećaj svježine. Ova prava ljetna poslastica prirodnih morskih sastojaka s obale Provanse preporodit će vaša osjetila morskim mineralima, pružajući neodoljiv osjećaj svježine, hidratacije i mekoće.

Svojom laganom teksturom i mirisom ostavit će vašu kožu hidratiziranom i glatkom, a vaša će osjetila razmaziti u samo nekoliko minuta, omogućujući vam savršeno ljetno osvježenje obogaćeno sastojcima koji omekšavaju kožu. Nježno čisti i njeguje kožu, dok blaga pjena koja se lako ispire širi ugodan i osvježavajući miris. Mediteranska alga pravo je morsko blago, a morski su minerali poznati po tome što su bogati blagotvornim mineralnim solima i magnezijem. Sve to ovaj proizvod čini idealnim izborom za zaštitu kože od ljetnih isušivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju