Lejla Filipović uvijek privlači zainteresirane poglede svojim modnim izdanjima, a interes ne jenjava ni kada se nalazi na odmoru.

Galerija Bikini gaćice iz trgovina 2019. - 4 Bikini gaćice iz trgovina 2019. - 3 Bikini gaćice iz trgovina 2019. - 2 +0 Lisca gaćice, 93 kn

Na svojem Instagram profilu rado dijeli privatne trenutke iz svojeg života. Podijelila je tako prizor i s prekrasnog Mljeta gdje se trenutno nalazi sa svojom obitelji.

Bivša hrvatska misica objavila je fotografiju na kojoj pozira u retro kupaćem kostimu koji je sastavljen od šarenog grudnjaka i gaćica visokog struka.

Riječ je o modelu koji igra ulogu svojevrsnog steznika jer vizualno stanjuje struk i kamuflira trbuščić. Iako ovi trikovi nisu potrebni lijepoj Lejli, ona rado bira upravo takav bikini za plažu.


Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli par modela bikini gaćica visokog struka po uzoru na Lejlu Filipović.

Pogledajte i kupaći kostim koji povećava grudi: 

Povećava grudi, smanjuje struk: Kupaći kostim od 185 kuna koji je oduševio žene Jednodijelni kupaći kostim Tempt me Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 1 Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 3 +1 Jednodijelni kupaći kostim Tempt me - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju