U satiričkom kazalištu Kerempuh sinoć je izvedena predstava "Lepa Brena project" autora i redatelja Olge Dimitrijević i Vladimira Aleksića. Predstava je to koja govori o životu jedne od najvećih balkanskih pop-zvijezda.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović u baršunastom kompletu i ELFS kožnatim čizmama Lejla Filipović na premijeru je došla u društvu supruga Tarika +0 ELFS, KRO-KO čizme, 450 eura

Na zagrebačkoj premijeri predstave okupilo se mnoštvo poznatih osoba iz javnog života. Svojom nenametljivom, ali uvijek elegantnom pojavom i ovoga puta poglede je plijenila Lejla Filipović.

Bivša hrvatska misica za tu je priliku odabrala iznimno jednostavno izdanje u svevremenskoj crno-bijeloj kombinaciji koja uvijek izgleda lijepo, a koju je od prosjeka izdvajala nepretenciozna upotreba raskošnih tkanina i uzoraka.

Lejla Filipović u baršunastom kompletu i ELFS kožnatim čizmama Lejla Filipović u baršunastom kompletu i ELFS kožnatim čizmama (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Lejla Filipović za kazalište je nosila baršunasti komplet sastavljen od mini suknje i odgovarajuće jakne sa zatvaračem, koji je istaknuo njezinu ženstvenu siluetu. Komplet je kombinirala sa strukiranom bijelom bluzom i crnim najlonkama.

Zbog sjajne kombinacije Lejle Filipović jedva čekamo kraj zime i dolazak proljeća Lejla Filipović Zara, 79,95 eura Mango, 79,99 eura +6 Reserved, 159,99 eura

Najtraženiji zimski model: Lejla Filipović u udobnoj jakni stvorenoj za hladne dane Indiska (Zalando, 132,59 EUR) Mango, 99,99 EUR Zara, 39,99 EUR +2 Calvin Klein (Fashion & Friends), 249,90 EUR

Poglede su plijenile i njezine kožnate čizme s krokodilskim uzorkom – KRO-KO s potpisom domaćeg brenda ELFS. Riječ je o bezvremenskom i udobnom komadu obuće s blok-potpeticom visokom 9 centimetara koje izdužuju noge i cijelu figuru.

ELFS, KRO-KO čizme, 450 eura ELFS, KRO-KO čizme, 450 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Da je riječ o vrlo fleksibilnom modelu čizama, dokazuju i fotografije na Lejlinu Instagramu. Ove ih je zime uspješno kombinirala uz elegantne haljine i poslovna odijela.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju