Sunčani dani u veljači idealni su za boravak u gradu i stvaranje dobrih modnih fotografija. I Lejla Filipović lijepo vrijeme iskoristila je za šetnju Zagrebom, pri čemu je pokazala još jedno izvrsno modno izdanje, urbano, mladenačko i šik.

Ovoga puta Lejla Filipović fotografirala se ispred Zagrebačke katedrale, uz zelenilo koje ju okružuje.

Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Stjepana i Ladislava najveća je hrvatska sakralna građevina i jedan od najvrjednijih spomenika hrvatske kulturne baštine. Prva je i najznačajnija gotička građevina Hrvatske te najmonumentalnija gotička sakralna građevina jugoistočno od Alpa.

Katedrala je i jedan od simbola Zagreba, pa ne čudi da se mnogi žele fotografirati ispred nje. Učinila je to i Lejla Filipović, a tu je fotografiju objavila na Instagramu. Šarmantna ljepotica pritom je pokazala i izvrsno modno izdanje, vrlo nosivo i ležerno šik.

Stajling je složila od dugačkog crnog prsluka s prošivima u obliku četverokuta i pojasom oko struka. Ovaj "lažni" kaput seže do koljena, a kako nema rukave, Lejla je ispod njega nosila crnu kožnatu jaknu te crnu dolčevitu.

Donji dio efektnog outfita čine traperice u svjetlijoj nijansi sive boje, koje je Lejla podvinula kako bi do izražaja došle poluvisoke crne čizme s debelim ravnim đonom. Riječ je o robusnijem modelu koji zbog debljine đona izdužuje figuru, a nema sumnje da ovakve opake čizme jako dobro idu uz traperice, pogotovo sive, kakve nosi Lejla Filipović.

Slika nije dostupna Lejla Filipović u zimskom kaputu koji vizualno smanjuje struk

Slika nije dostupna Hit sezone: Lejla Filipović u čizmama u kojima se noge neće umoriti

Crna šilterica i crna torbica sa svijetlim obrubom i prošivima sličnima kao na prsluku sjajno su nadopunile Lejlin stajling za sunčani zimski dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju