Kao i uvijek, Lejla Filipović privukla je pažnju i svojim novim outfitom koji je pokazala na fotografiji objavljenoj na Instagramu.

Modni izbori Lejle Filipović uvijek obiluju ženstvenošću, šarmom i elegancijom, bilo da je riječ o ležernim dnevnim ili svečanijim večernjim outfitima. Ljepotica je prava majstorica u slaganju odjevnih kombinacija s puno stila i ukusa.

Lejla nepogrešivo spaja i boje koje inače rijetko viđamo zajedno, ovoga puta to je učinila s ljubičastom i crvenom bojom. Majicu i hlače u nježnoj lila nijansi spojila je s retro modelom štikli u žarkoj crvenoj boji, a takav spoj boja izgleda jako dobro.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Maksi haljina koja kamuflira gotovo svaku nesavršenost tijela

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Kultni model bikinija u stilu najvećih holivudskih diva

Lejla je izabrala model hlača duljine do ispod koljena koji jako lijepo pristaju figuri, a naročito nas je osvojila njezina majicu s natpisom Bambi i slikom iz slavne dirljive priče Walta Disneyja.

Još malo nježnih ljubičastih tonova dodala je s kožnatom torbicom bosanskohercegovačkog brenda Design by Berberovic, koja je prelijepo zaokružila ovo lila izdanje prekrasne Lejle Filipović.

Za završni besprijekoran dojam tu je i traper-jakna u svjetloplavoj boji ukrašena biserima i kamenčićima iz trgovine Twinset.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju