Lejla Filipović na svom je profilu na Instagramu podijelila fotografije uslikane na predivnim lokacijama u Novigradu, a i ovaj put pozornost je privukla njezina modna kombinacija.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović Prošivene sandale iz Manga +1 Prošivene sandale iz Manga

Lejla na fotografijama pozira u divnoj dugoj crnoj haljini s visokim prorezom na nozi i velikom mašnom na gornjem dijelu koja haljinu podiže na jednu višu razinu.

Lijepa Lejla haljinu je uparila s podstavljenim crnim sandalama iz Manga. Prošivene sandala imaju dva remena na prednjem dijelu koja se pričvršćuju čičkak trakom, a ukrašene su zakovicama.

Dio kombinacije bila je i siva torba s kratkom isprepletenom i dužom ravnom ručkoma, a nezaobilazan modni dodatak bile su i efektne sunčane naočale sa zelenim okvirima.

"Magija", "Prelijepa Lejla i haljina", "Predivna" i "Prekrasna" samo su neki od komentara ispod fotografija.


Lejla Filipović u efektnim natikačama kojima je mini suknja s mašnom savršen par Lejla Filipović Lejla Filipovć Efeketne natikače bile su glavna zvijezda kombinacije +0 Natikače brenda JW Anderson.

13 divnih haljina za gošće na jesenskim vjenčanjima već od 30 eura s.Oliver, 85,99 eura H&M, 39,99 eura AD twenty (Europa92), 61,20 eura +10 Answear Lab, 79,90 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju