Čarobna Istra, čarobni vikend, napisala je ispod posljednje objave na Instagramu Lejla Filipović.

Galerija Lejla Filipović Stradivarius, 279,90 kn Pikolinos (Rodea.hr), 999 kn +4 Bershka, 279,90 kn

Posjet divnoj Istri zaslužio je kratki video koji je bivša hrvatska misica složila od fotografija uslikanih na najljepšim lokacijama, a pokazala je i svoju modnu kombinaciju, stvorenu za druženja i obilaske.

Lejla je za posjet Istri odjenula crnu midi suknju od tila, koju je uparila s bijelom majicom i crnim sakoom s podvrnutim rukavima.

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne mokasinke s debljim potplatima i metalnim ukrasom na prednjem dijelu uz koje je nosila i efektne crne čarape s volanima.

Mokasinke poput ovih već su nekoliko sezona veliki hit koji žene vole jer su istovremeno šik i udobne, kao stvorene za "lutanja" po Istri i svim drugim lokacijama najviše baš zbog njihove udobnosti. Robusniji modeli osvojili su i ljubiteljice štikli, pa smo za sve dame koje bi ih rado imale u svojoj garderobi nekoliko modela izdvojili i u svojoj galeriji.

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi Crne gležnjače su obuća koja nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 279,90 kn Replay, 1237 kn +12 H&M, 39,99 eura

Sako za svaku prigodu: 15 modela iz novih kolekcija od 89 do 349 kuna Shein, 89 kn Sinsay, 159,90 kn New Yorker, 159,90 kn +12 Pull & Bear, 229,90 kn

Lejla je crno-bijelu kombinaciju razbila zelenom torbicom sa srebrnim metalnim lancem.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju