Lejla Filipović kraj kolovoza rezevirala je za uživanje u rodnom Dubrovniku, a visoke temperature koje nas prate posljednjih dana iskoristila je kao priliku za slaganje divnih ljetnih kombinacija u kojima se vrućine lakše podnose.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipovć Efeketne natikače bile su glavna zvijezda kombinacije +0 Natikače brenda JW Anderson.

Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je kombinaciju u kojoj posebnu pozornost plijene plave natikače na potpeticu modnog brenda JW Anderson.

Jedinstvene sandale od trapera sa zlatnim metalnim detaljem uistinu su upečatljiv komad obuće koji svaku kombinaciju podiže na višu razinu, a zahvaljujući blok-potpetici radi se i o obući u kojoj nije problem provesti dulji period.

Natikače brenda JW Anderson. Natikače brenda JW Anderson. (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz efektne natikače Lejla je nosila običnu sivu majicu kratkih rukava u kombinaciji s mini suknjom na preklop koja je dio ponude domaćeg modnog brenda Cataleya by Martina Ješe, a koju posebnom čini mašna na prednjem dijelu.

Lejla Filipovć Lejla Filipovć (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kombinaciju je upotpunila svjetloplavom torbicom brenda My Lovely Bag, a kosu je zavezala u elegantnu nisku punđu.

"Sve je savršeno, ali cipeleeee", "Wooow, jako lijepa i posebna" i "Divna" samo su neki od oduševljenih komentara.

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Baš su udobne! Sandale Lejle Filipović stvorene su za duge ljetne šetnje Lejla Filipović Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale +1 Mango sandale

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju