Ljeto je godišnje doba stvoreno za uživanje i doba u kojem posebno cijenimo udobne komade u kojima se vrućine lakše podnose.

Galerija Tarik i Lejla Filipović H&M, 25,99 + 25,99 eura Sinsay, 17,99 + 12,99 eura +3 Oysho, 49,99 + 32,99 eura

Ljeti volimo pamuk i lan, prirodne materijale u kojima se lakše diše. Posljednjih godina u najtoplijem dijelu godine posebno su popularni kompleti napravljeni od udobnih materijala u kojima volimo provoditi ljetne dane, ali i noći.

Svih prednosti ovakvih kompleta svjesna je i Lejla Filipović koja se na Instagramu javila iz istarskih Bala.

Ljubav je u Istri, napisala je ispod fotografije na kojoj joj društvo pravi suprug Tarik Filipović.

Lejla na njoj pozira odjevena u ružičasti pamučni komplet koji se sastoji od široke bluze s v-izrezom i kratkih hlača.

Set je dio kolekcije brenda Intuitiva, koji je uz šalicu kave u New Yorku osmislio bračni par Sabina i Tahir, a onda su odlučili spojiti New York s rodnom Bosnom i Hercegovinom. Brend danas ima timove na oba kontinenta, a u proizvodnji se fokusiraju na prirodne materijale te svoju odjeću dostavljaju diljem svijeta.

Lijepa Lejla njihov je komplet uparila s ružičastim natikačama s dva remena, slamnatim šeširom i cekerom ukrašenim pomponima. Nosila je i nezaobilazne sunčane naočale.

Ako ste i sami na popisu obožavateljica udobnih ljetnih setova, u galeriji na početku teksta izdvojili smo dio ponude u trgovinama.

  Plavuša iz Dubrovnika: Pamučna haljina iz Zare savršena za vrućine i nošenje uz ravne natikače Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 3 Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 1 Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 2 +4 Hermes, 650 eura

Lejla Filipović u najpopularnijim tenisicama sezone stvorenima za šetnje, ali i haljine Lejla Filipović u Istanbulu Lejla nosi limiitirano izdanje tenisica Air Jordan Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan +1 Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju