Među najpopularnijim haljinama za ljeto svakako su bijele, pamučne haljine u kojima se i temperature +35 lakše podnose. Bile one maksi, midi ili mini dužine, bijele haljine uvijek će biti sinonim za ljeto, bilo da ga provodimo na vrućem gradskom asfaltu ili na moru.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 3 Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 1 Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 2 +4 Hermes, 650 eura

A vrućim dubrovačkim asfaltom u svojoj bijeloj haljini prošetala je i plavokosa street style dama koju je fotograf zapazio na Stradunu. Plavokosa street stylerica krenula je u jutarnji đir Stradunom, dok su vrućine još koliko-toliko podnošljive.

Za visoke temperature odabrala je i primjerenu, laganu odjevnu kombinaciju. Po vrućinama se savjetuje nošenje prirodnih materijala, a ova mlada žena odjenula je bijelu haljinu mini kroja od pamuka. Riječ je o rasprodanoj haljini iz trgovine Zara čija je cijena na sniženju iznosila 17,99 eura.

Ulična moda u Dubrovniku u Zarinoj haljini - 1 Street stylerica iz Dubrovnika u haljini iz Zare i natikačama modne kuće Hermes (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Voluminozna kratka haljina ima ravni izrez i tanke podesive naramenice na vezanje, te je ukrašena dezenom nalik cvjetnom vezu. Donji dio haljine je zgodnog balon kroja. Uz bijelu Zarinu haljinu dubrovačka street stylerica kombinirala je ravne natikače prepoznatljivog dizajna luksuzne modne kuće Hermes.

Riječ je o modelu Oran koji odiše vrhunskom sofisticiranošću i svevremenskim dizajnom s ravnim potplatom i niskom, širokom petom. Dubrovačka street stylerica nosi model u smeđoj boji, a ove luksuzne natikače dostupne su u još 21 boji.

Street stylerica iz Dubrovnika nosi kratku haljinu iz Zare Street stylerica iz Dubrovnika nosi kratku haljinu iz Zare (Foto: www.zara.com)

Dašak luksuza svom street styleu dala je i s odabirom torbe nizozemskog brenda Wandler kojeg je 2017. osnovala dizajnerica Elza Wandler. Plavuša Iz Dubrovnika nosi kožnati model Hortensia u ljubičastoj boji s kratkom ručkom, besprijekornog dizajna sa zlatnim detaljima i odvojivim dužim remenom za nošenje na ramenu ili preko tijela.

Sunčane naočale četvrtastih zlatnih okvira i velika bijela kopča u kosi bile su sjajan dodatak njenom ljetnom modnom izdanju.

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Lipa si, lipa, anđeli ti sliče: Brineta u Zarinoj haljini očarala zagrebačku špicu Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Karl Kani, 20 EUR +2 Natikače brenda Karl Kani u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju