U utorak je svečano otvoren 76. filmski festival u Cannesu, koji će trajati do 27. svibnja. Gotovo cijeli ovaj tjedan imali smo priliku uživati u sjajnim modnim izdanjima na crvenom tepihu.

Galerija Glumica Uma Thurman Pjevačica i voditeljica Rochelle Humes Glumica i model Laura Harrier +9 Glumica Katie Holmes

Helen Mirren oduševila je kosom obojenom u oceansko plavu boju, koju je uparila s plavom haljinom. Catherine Zeta Jones svojim nas je izdanjem ostavila bez dana, a turska glumica Meryem Uzerli pažnju je privukla misterioznim izdanjem koje je začinila velom od tila.

No, Cannes je prilika i da bacimo pogled na ležernija izdanja svjetskih zvijezda prilikom dolaska na aerodrom ili dok koriste dane za uživanje u šetnji sunčanim ulicama.

Njihove kombinacije u takvim situacijama mogu nam poslužiti kao izvor modne inspiracije jer ih je često lako kopirati.

Zato smo pored glamuroznih izdanja s crvenog tepiha, kojima se inače bavimo, u ovom tekstu odlučili izdvojiti dio ležernijih kombinacija u kojima su zvijezde prošetale Cannesom.

Ovako se dolazi na crveni tepih: Haljina Catherine Zeta-Jones koja ostavlja bez daha Catherine Zeta-Jones uvijek privlači poglede na crvenim tepisima Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 +1 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 2

Kraljica i gotovo: Helen Mirren za Cannes je obojila kosu u plavu boju i izgleda fantastično Helen Mirren Helen Mirren (77) Glumica izgleda fantastično u haljini modne kuće Del Core +3 Izdanje j upotpunila dijamantnim nakitom

Što nose slavne dame? Ima tu komada od trapera, kratko rezanih topova, ležernih sportskh izdanja, bomber jakni, lepršavih hlača... Detalji vas čekaju u galeriji na početku teksta.

Glumica Cate Blanchett Glumica Cate Blanchett (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju