Real Madrid pobijedio je Borussiju Dortmund u finalu Lige prvaka odigranom u Londonu, a kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću ovo je 26. osvojeni pekar sa španjolskim klubom.

Galerija Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh +1 Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh

Sretan sam i zadovoljan što smo još jednom ispisali povijest, rekao je nakon pobjede Modrić, koji u Real Madridu igra od ljeta 2012. godine. S klubom je postao prvak Europe šesti put u posljednjih deset godina.

Novu pobjedu s nogometašem su proslavili i članovi njegove obitelji, a na travnjaku mu se pridružila i supruga Vanja Modrić u ležernom izdanju prikladnom za prigode poput ove.

Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Vanja je nosila dugu bež jaknu ispod koje se nazirao suprugov dres kao znak potpore na veliki dan.

Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Donji dio kombinacije činile su sive traperice ravnih nogavica, jedan od najpopularnijih modela ove sezone, i bijele tenisice.

Vanja je preko ramena nosila torbu modne kuće Louis Vuitton, čiju cijelu površinu krasi prepoznatljivi logo modne kuće.

Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh Vanja Modrić slavi suprugov uspjeh (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Torba ima kratku ručku, kao i dugi odvojivi remen za nošenje preko ramena, a ovo je samo jedan od modela luksuznog brenda koji bi mnoge žene rado imale u svojoj kolekciji.

Vanja Modrić prije 13 godina: Romantična vjenčanica stvorena za ljubiteljice tradicije Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 9 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 2 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 3 +8 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine

"Zimska" jaknica Vanje Modrić može se nositi i usred ljeta Luka i Vanja Modrić Vunena jaknica modne kuće Dior Komplet modne kuće Dior s jaknom koju nosi Vanja Modrić +4 Vanja Modrić u haljini modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju