Angelina Jolie i Victoria Beckham darivale su svoj unikatni i skupocjeni nakit koji su nosile na crvenom tepihu kako bi sudjelovale u dobrotvornoj aukciji. Kreacije slavnih dizajnera premijerno su prikazane u Londonu, a zatim sele u New York gdje će biti održana licitacija

Dobrotvorna aukcija Stars For A Cause okuplja najslavnija holivudska imena koja daruju skupe dizajnerske stvari kako bi pomogli radu raznih zaklada. Na aukciji koja će biti održana 28. svibnja u New Yorku naći će se nakit i razni modni dodaci s kojima su se zvijezde s A liste okitile na najvažnijim događanjima.

Kolekcija skupocjenih komada koje su izradili neki od najpoznatijih dizajnera premijerno je prikazana u Londonu, nakon čega seli u New York, a zatim odlazi u Los Angeles gdje će 28. svibnja biti održana aukcija.

Glumice Angelina Jolie i Kate Winslet darivale su svoje skupocjene ogrlice, dok se Victoria Beckham odlučila za jedan od dizajnerskih prstena iz svoje kolekcije.

Zvijezde među kojima su Amy Adams, Danny Boyle, Colin Farrell, Tom Hanks, Goldie Hawn, Keira Knightley, Brad Pitt i Reese Witherspoon darivale su svoj nakit, razne predmete i limitirane postere s potpisima koje će biti ponuđene na aukciji u Los Angelesu.

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju