Angelina Jolie se našla u velikim problemima. Jedna od najljepših žena svijeta ima problema s depresijom, a njezina težina iznosi samo 45 kilograma. Za sve je kriv Brad Pitt, a njihov odnos i opstanak braka Angelini su izgleda važniji i od zdravlja

Njezin izgled, usne, kosa i suprug su najtraženiji na svijetu, no usprkos tome što bi barem polovica žena na svijetu htjela izgledati poput nje, Angelina nema sreće.

Angelinino psihičko stanje je jako loše, a jedan od razloga je taj što se Brad Pitt sve više udaljava od nje. Tko je prvi započeo i ima li uopće smisla tražiti krivca za raspad ovog para više uopće nije važno. Angie ima 45 kilograma i ukoliko ne potraži stručnu pomoć mogla bi upasti u ozbiljne probleme. Glumica je visoka 170 centimetara stoga je ova kilaža zaista alarmantna.

Hrabra i odlučna Angelina svu svoju energiju ulaže u stalne pokušaje spašavanja braka, no izgleda kako joj ponestaje snage. Brad joj je okrenuo leđa, a ona teško podnosi svađe i njegova izbivanja.

Izgladnjela i u depresiji: Angelina na dijeti

Supruga i majka je najviše nezadovoljna brakom i odnosom s Bradom, a to je ujedno i glavni razlog zbog kojeg odbija hranu.

Priče o njihovom razdvajanju kruže medijima već duže vrijeme, no ovaj put je Angelina iznenadila svojim lošim izgledom i psihičkim stanjem pa je postalo jasno kako u obitelji Jolie-Pitt nešto zaista nije u redu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju