Udobnost prije svega. To je mnogim majkama glavna premisa prilikom odijevanja za svakodnevne prigode. Naravno, samo zato što biraju ležernije odjevne komade, to ne znači da istodobno ne mogu izgledati sjajno.

Galerija Street style izdanje lijepe mame iz Zagreba Udobno ljetno izdanje sastavljeno od kombinezona i natikača brenda Zara te efektnog Off White Lijepa mama iz centra Zagreba +4 Popularne natikače brenda Zara

Dokaz za to je i jedna lijepa mama koja je prošli tjedan centrom grada Zagreba prošetala u jednostavnoj ljetnoj kombinaciji nadopunjenoj s nekoliko kul dodataka.

Odabrala je Zarin kombinezon u bijeloj boji u potpunosti napravljen od pamuka što se pokazalo kao mudar odabir s obzirom na visoke ljetne temperature.

Kombinezon brenda Zara Kombinezon brenda Zara (Foto: Zara)

Prozračan kombinezon u struku je naglasila efektnim "industrijskim" remenom sve popularnijeg brenda Off-White kojeg je 2012. osnovao američki dizajner Virgil Abloh, kreativni direktor muških kolekcija modne kuće Louis Vuitton.

  Udobno ljetno izdanje sastavljeno od kombinezona i natikača brenda Zara te efektnog Off White Udobno ljetno izdanje sastavljeno od kombinezona i natikača brenda Zara te efektnog Off White (Foto: Slaven Janđel)

Mlada dama na nogama je imala jedne od najpopularnijih ovosezonskih natikača. U pitanju je model brenda Zara kojeg posljednjih mjeseci posvuda viđamo i ako je suditi po street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, Hrvatice su definitivno oduševljene ovim natikačama.

Natikače brenda Zara Natikače brenda Zara (Foto: Zara)

Smeđa varijanta koju nosi naša današnja street style zvijezda više se ne može kupiti u redovnoj prodaji, ali na stranici brenda trenutno su dostupna još dva modela - plavi i onaj sa zmijskim uzorkom.

Kombinacija u ljetnom điru zaokružena je ogrlicom sa školjkicama i nezaobilaznim sunčanim naočalama, a ovo izdanje u drugi plan bacila je samo malena slatkica koja se modno uskladila sa svojom mamom.

Zara, 99,90 kuna Zara, 99,90 kuna (Foto: Zara)

POGLEDAJTE I KAKVE SU SE TORBE OVE LJETNE SEZONE NOSILE NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI:

Odobrile Hrvatice: Modeli torbi koji ove sezone suvereno vladaju špicom Torbice oko struka i dalje su pravi hit među ljubiteljicama mode Klasične smeđe torbe uvijek nađu svoje mjesto u ormarima domaćih trendseterica Crna torba vječni je klasik ženskog ormara, neovisno o dimenzijama modela +9 Torbe sa zmijskim uzorkom pravi su must have ove sezone

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju