Nova kolekcija bosanskohercegovačkog brenda Cocopat inspirirana je Instanbulom, a torbice su, kao i dosad, izrađene od najkvalitetnijih ekokoža i metala koji su trenutačno dostupni na tržištu

Dizajnerica Patricia Kordić posjetila je Istanbul u potrazi za novim materijalima i idejama, pa je upravo turska prijestolnica bila najveća inspiracija u stvaranju nove kolekcije.

Hurem je idealna torba srednje veličine koja se može nositi preko dana, ali i navečer

Kao i dosad, torbe su izrađene od najkvalitetnijih ekokoža i metala na tržištu.

Boje koje prevladavaju sve su najljepše boje jeseni: smaragdno zelena, boja crvenog vina, zagasito roza, s dodacima vintage cvjetnog uzorka, modernoga zmijskog uzorka te popularnim tvidom.

Od svih modela koje smo predstavili u novoj kolekciji, kao prvu želimo izdvojiti najnoviji model HUREM.
'..ti si najljepša među ljepoticama..Uvijek ću ti pjevati ode..' govorio je Sulejman Veličanstveni o svojoj Hurem, a mi smo se složile da smo pronašle idealno ime za naš novi model
, govori Patricia.

Hurem je idealna torba srednje veličine koja se može nositi preko dana, ali i navečer.
Moguće ju je nositi na dugi lanac i dupli kratki lanac. Izrađena je u raskošnoj paleti boja: smaragdno zelenoj, kraljevsko plavoj, zagasito rozoj i boji crvenog vina te ukrašena divnim vintage cvjetnim uzorkom.

Drugačija je od svih torbi na našem tržištu i upravo je to ono što je čini posebnom i zbog čega će plijeniti sve poglede gdje god da se pojavite.

HUREM I CVITI PRIDRUŽILA SE I MINI MARA

Najpopularnija torba iz proljetno/ljetne kolekcije CVITA u kolekciji za aktualnu sezonu dolazi u zagasitijim bojama. 

Kada smo nedavno predstavile Maru, ovaj je model usrećio mnoge djevojke koje su iščekivale i jednu 'veliku' torbu iz naše radionice.

Osluškujući vaše potrebe i komentare, shvatile smo da je Mara možda ipak malo velika za sve nas 'džepne venere'' pa je tako nastala MINI MARA.
Osim antracit sive i bordo boje, moći će se kupiti i u crnoj, tamnoplavoj, bakrenoj, zlatnoj, bež, ružičastoj i svjetloplavoj boji, sa srebrnim ili zlatnim detaljima po želji.

A što reći o Baby Unama osim da su već dvije godine najnaručivaniji model iz naše ponude i inspiracija mnogim drugim 'kreativcima' širom Balkana?

Baby Una za jesen ogrnuta je u crni, smaragdno zeleni i bordo crveni baršun, a Baby Une od tvida u tamnijoj i svjetlijoj boji pokupile su sve simpatije.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju